logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Kuxa Studio: promoții la bucătăria visurilor tale

Cui nu-i plac campaniile de reduceri, mai ales când se aplică proiectelor de mobilare a casei? Kuxa Studio derulează începând încă din luna martie a acestui an o campanie atractivă, venind cu propuneri de reduceri ale bugetului la mai multe categorii de produse, dar și cu un premiu în bani. Dincolo de șansa unor prețuri bune, importantă este și calitatea produselor Kuxa Studio, așa că vă vom arăta și câteva soluții inedite de la ei.

Kuxa Studio: promoții la bucătăria visurilor tale
kuxa.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Mai 2024

Campania de reduceri Kuxa Studio este intitulată “TU îți alegi reducerile + Șansa de a câștiga bucătăria cadou” și durează până pe 31 mai 2024. Se desfășoară în mai multe orașe ale țării, urmând ca tragerea la sorți a norocoșilor să aibă loc în zile diferite în Brașov, București, Cluj Napoca și Timișoara, la începutul lunii iunie. Sunt mai multe categorii de câștig anunțate, după cum urmează:
• 15% discount la mobilier;
• 1000 euro (TVA inclus) discount de pachet;
• 50% discount la BORA PURE;
• 33% discount blat Dekton sau Silestone;
• 20% discount la electrocasnice.

Există și reguli de participare la campanie, fiind vorba de cumpărături în valoare de cel puțin 5000 euro (TVA inclus). „Pentru fiecare 5000 euro (TVA inclus) ai valorii contractului semnat în perioada campaniei, îți poți «adăuga» una dintre opțiunile de reduceri, cu efect cumulabil în cadrul promoției.” Întregul regulament, poate fi accesat aici.

Soluții organizare și depozitare Kuxa Studio

Dincolo de campania în sine, Kuxa Studio este o marcă de încredere pentru bucătăriile pe comandă. Pe site-ul lor descoperiți câteva inovații în ce privește modul de organizare interioară a dulapurilor de bucătărie.

Raftul pentru unitățile de gătit este o soluție în plus de depozitare, în special a accesoriilor pentru cuptor, în special tăvi. Pantry Box este o altă soluție Kuxa Studio, reprezentând un soi de cămară de legume integrată dulapului de bucătărie, sub forma unui sertar cu compartimente și capac deasupra. Asemănătoare este și înlocuirea sertarelor propriu-zise cu coșuri de răchită, extractibile, ideale pentru produsele de patiserie/panificație. Altă propunere: sertar Jolly în care să poți păstra la îndemână, nu și la vedere, toate tăvile de copt.

Sau ce ziceți de jaluzele de aluminiu pentru blatul de bucătărie? Au rolul de a ascunde în mod estetic anumite spații de depozitare, în special dulapurile deschise suspendate. La Kuxa Studio până și spațiul de hotă este valorificat, existând soluția unor dulăpioare simpatice, relativ înguste.

kuxa.ro
kuxa.ro
kuxa.ro
kuxa.ro
kuxa.ro
kuxa.ro

Catalogul Kuxa Studio

Există și un catalog al produselor Kuxa Studio, disponibil pe site, și unde cei interesați pot descoperi nu doar oferte și soluții de dotare a bucătăriei, ci și sfaturi și idei de amenajare.

Publicitate
Publicitate