logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Noutățile primăverii la Biomobila

Creativitatea pieselor de la Biomobila nu încetează să ne uimească. În mod plăcut, desigur. în această primăvară, echipa a preluat mai multe comenzi care s-au materializat în câteva proiecte tare îndrăznețe și ca design, și ca funcționalitate. Există câteva cuvinte-cheie în privința acestor proiecte: influențe Art Deco, muchii rotunjite unde nu te aștepți și mult lemn masiv, cu finisaj prietenos cu natura și cu oamenii.

Noutățile primăverii la Biomobila
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Mai 2024

De la începutul anului și până acum, au fost finalizate mai multe piese de mobilier marca Biomobila, majoritatea acoperind necesitățile unui dormitor matrimonial. Creațiile acestui brand sunt menite să reafirme valoarea și calitatea lemnului masiv, cel mai bun și sănătos material pentru mobila de acasă.

Noptiera Egipt se numără printre noutățile primăverii la Biomobila. Este o combinație de lemn de stejar și granit, cu un design suplu, aproape feminin, și care oferă deplină funcționalitate și spațiu, atât pe blatul de granit, cât și la nivelul sertarului cu fronturi elegante.

Biomobila.ro

Tot din categoria mobilier Art Deco pentru dormitor face parte și comoda BioArtDeco, de fapt o masă de toaletă în toată regula, prevăzută cu spații pentru depozitare, dar și oglindă de perete. Foarte interesant este micul spațiu de depozitare de sub masă, în partea dreaptă, sub forma unui adăpost discret pentru lucruri mici – ochelari, telecomandă, o carte.

Biomobila.ro

Pornind de la vechiul simbol al șarpelui, biblioteca Beel este o prezență-surpriză la interiorul casei – fie în living, fie în dormitor sau chiar pe hol. Ar putea fi descrisă drept definiția răsturnării de situație, câtă vreme spațiile pentru carte, frumos aranjate, se află deasupra unui dulap cu uși și se sprijină pe o pereche de picioare răsucite în chip inegal. Stabilitatea este garantată totuși. Este o piesă complicată care pare să le fi dat designerilor ceva bătăi de cap, mai ales la nivelul îmbinării materialelor: lemn de nuc, travertin, metal.

Biomobila.ro

Una dintre cele mai simpatice piese este băncuța de dormitor BioArtDeco, în interpretarea Biomobila, adică un amestec între o banchetă și o comodă cu sertare. Te poți așeza în deplină siguranță pe ea, în plus poți păstra departe de priviri indiscrete și diferite mărunțișuri necesare în orice dormitor. Este din lemn masiv de stejar, cu un finisaj biocolor, elemente în culoarea lemnului, cât și suprafețe vopsite într-o nuanță granit.

Biomobila.ro

Una peste alta, Biomobila rămâne unul dintre producătorii de mobilă din România alături de care MagMob a fost de la începuturi (undeva prin anul 2015) și care continuă să nu ne dezamăgească.

Publicitate