logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

AȘKIA Furniture debutează la New York

Anul 2024 aduce noutăți și provocări plăcute pentru echipa de designeri AȘKIA. Am primit la redacție un comunicat de presă ce anunță debutul acestui brand românesc în cadrul Târgului Internațional de Mobilier Contemporan ce stă să înceapă peste Ocean, la New York. Va fi un bun prilej ca AȘKIA să lanseze pe piața americană cel mai versatil produs al său, cabina office Kameleon.

AȘKIA Furniture debutează la New York
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Mai 2024

„Suntem încântați să vă anunțăm prima noastră participare la prestigiosul ICFF, în vibrantul New York!”, se arată în comunicatul de presă. Standul pe care echipa AȘKIA îl va ocupa se află la primul nivel al centrului expozițional Javis, având ca număr de expozant 141. Acolo, vor fi expuse cabinele acustice Kameleon în multe dintre variantele disponibile ale colecției.

„Obiectivul nostru este să creăm proiecte strălucite pentru interioare atemporale. Pentru noi, schimbarea dinamică a spațiilor de locuit și de lucru din zilele noastre a însemnat deschiderea unei noi direcții dedicate ideilor noi și îndrăznețe. Privim schimbarea ca pe o oportunitate. Unicitatea produselor noastre provine din abordarea inovatoare în materie de design, din tehnică și din dragostea pentru meșteșugul tradițional. Înțelegem nevoia de flexibilitate – produsele noastre au capacitatea de a se adapta la diverse materiale, dimensiuni și culori, în conformitate cu solicitările clienților” – se arată în descrierea colecției Kameleon.

Vorbim despre o colecție de cabine acustice, concepute ca o soluție office în timpul pandemiei de COVID-19. Nevoia de a te putea retrage în propriul spațiu de la locul de muncă a dus la apariția primului model Kameleon, care ulterior a fost îmbunătățit și dezvoltat până la forma de azi, cea mai versatilă variantă dintre toate. Chiar în luna ianuarie a acestui an, AȘKIA a lansat cele mai noi upgrade-uri ale colecției Kameleon: posibilitatea clientului de a alege locul de amplasare a circuitelor electrice (în podea sau în tavan), tablă magnetică de perete pentru notarea ideilor, butoane de setare rapidă.

Târgul Internațional de Mobilier Contemporan va avea loc anul acesta în perioada 19-21 mai, la New York. Urăm mult succes echipei AȘKIA!

Publicitate