logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Antares: lemnul revine în birou

Un scaun de birou e oricând necesar acasă, fie pentru adolescentul care vine cu teme de la școală, fie pentru partenerul de cuplu ce obișnuiește să facă ore suplimentare de acasă. Dar ce faci când locuința este prea mică pentru a integra pe lângă scaunele de dining și unul stil office?

catwalk_antares-3108
Design simplu, multifuncționalitate, durabilitate/Scaune.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Ianuarie 2018

Echipa Antares ne-a obișnuit deja cu unele dintre cele mai performante scaune pentru birouri, de acasă sau de la serviciu. În toamna anului care tocmai s-a încheiat, același producător ne surprinde cu ceva nou: scaune din lemn natural!

Antares caută mereu soluții în pas cu nevoile omului modern, dar și ale mediului. Or, scaunele din lemn sunt ceva mai durabile în timp decât cele existente deja pe piață, din categoria scaunelor ultramoderne. Așa că noul model de scaun de la Antares, scaunul din lemn se potrivește inclusiv în birouri, dar se poate folosi cu încredere inclusiv în bucătărie sau în camera copilului. Antares a lansat recent nu unul, ci două modele cu design simplu, armonios, ce inspiră tihna stilului rustic, nu doar cu ajutorul lemnului, ci și al formei rotunjite a spătarului. Se poate ghici sursa de inspirație: vechile leagăne de casă, adaptate însă dimensiunilor spațiului de azi al locuinței.
 

Publicitate
Publicitate