logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Tandem: o nouă epocă a patului

Anii în care patul trebuia doar să încapă în micile dormitoare comuniste din epoca "de aur" în România au trecut. Astăzi, producătorii de mobilă autohtoni vin cu propuneri tot mai îndrăznețe, și practice, și estetice pentru tradiționalul pat matrimonial.

catwalk_tandem-3110
Un model în trend: patul Kleo de la Tandem
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Ianuarie 2018

Ce înseamnă un pat complet în viziunea celor de la Tandem? Răspuns: patul Kaleo, cu spetează și ladă de depozitare incluse. Este vorba despre un pat matrimonial, de tipul mobilei tapițate, îmbrăcat în stofă plăcută la atingere, de la un capăt la altul – tăblia și cadrul în mijlocul căruia se așază somiera.

Patul Kaleo, expus de Tandem la cea mai recentă participare la un târg de profil din București, are un design modern, actual, dar tapițeria fină asigură dormitorului o atmosferă tihnită, ideală pentru cei ce caută liniște și relaxare în intimitatea locuinței. Este un model de pat înalt, ce sporește efectul estetic al încăperii, abordând un stil contemporan.

catwalk_tandem1-3109

Speteaza patului Kleo de la Tandem joacă inclusiv rol decorativ, modelul în relief fiind suficient de pretențios încât să limiteze prezența altor accesorii deco. La cererea clientului, tapițeria poate fi executată din piele ecologică, pe alte nuanțe.
 

Publicitate