logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Eurocomfil: fotolii pentru un living vioi

Culoarea este atuul forte în amenajările în stil contemporan. Designul de calitate, dimensiunile corect proporţionate și culoarea sunt componentele unei piese de mobilier imposibil de înlocuit.

catwalk_euroconfil_fotolii-3116
O colecție de fotolii 100% românești, pline de culoare - de la Eurocomfil
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Ianuarie 2018

Nevoia de diversitate ia cu asalt industria producătorilor de mobilă din România. Cei de la Eurocomfil au lansat toamna aceasta o colecție nouă de fotolii pentru living, sub forme și culori dintre cele mai variate.

Euroomfil a ales mai multe nuanțe extrem de vioaie, reușind să iasă clar în evidență și să se diferențieze net de alți producători din România. În cadrul celei mai recente colecții de fotolii Euroconfil, diferă dimensiunile, formele, culorile. Dar nici nu-ți vine să desparți aceste fotolii adunate laolaltă pentru a da încăperii un aer tineresc, proaspăt și tihnit. Au rol de a chema toată familia la un loc, nu în fața televizorului, ci față în față pentru interacțiunea umană directă, tot mai rară în zilele noastre.

catwalk_euroconfil-3111

catwalk_euroconfil2-3112

Evident, se poate alege un singur fotoliu sau mai multe. Dacă vorbim de a doua variantă, într-un living modern ele pot compune zona de socializare, pe lângă canapeaua tradițională. Unele dintre modelele de fotolii Euromfil se integrează perfect și într-o amenajare de dining, în jurul unei mese. Oricum ar fi, schimbă clar personalitatea încăperii.
catwalk_euroconfil3-3113

catwalk_euroconfil_1-3114