logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Modela: măsuțe de cafea ieșite din comun

Preferata generației actuale este mobila multifuncțională. Argumente: definește stilul minimalist, nu irosește spațiul adesea neîncăpător al casei, designul este proaspăt și tineresc, iar acest gen de mobilă naște mai mereu interesul musafirilor. De exemplu, o simplă măsuță de cafea are rol inclusiv de birou.

modela-3122
Câteva modele năstrușnice de măsuțe cu secrete/Modela.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Ianuarie 2018

Ne place mobila care ne ia prin surprindere. Așa că am ales să vă arătăm câteva modele de măsuțe de cafea care numai simple măsuțe de cafea nu sunt. Disponibile în România prin Modela, aceste măsuțe de cafea sunt pline de culoare și perfect multifuncționale. Iată ce alte funcții mai ascund:

Rosso Modela de la Modela este o măsuță de cafea absolut cochetă. Designul o recomandă inclusiv pe post de noptieră pentru dormitor, dar la fel de bine își găsește locul într-un living. Culoare turcoaz o ajută să iasă imediat în evidență, dar dincolo de faptul că poți pune pe blatul ei ceașca de cafea sau paharul de vin, Rosso Modela are și un buzunar deschis în care poți păstra la îndemână revistele Magmob sau cărțile preferate. O poți folosi și drept măsuță pentru laptop.

www.modela.ro
Rosso Modela - o măsușă de cafea sau noptieră

Peggi de la Modela este o altă variantă de măsuță de cafea, ceva mai elaborată. Cromatic, reprezintă o combinație câștigătoare de culori pastel, vesele și tinerești, iar cele trei blaturi ale sale sunt detașabile – le poți folosi în bucătărie drept tăvi pentru transportarea serviciului de cafea sau pentru a servi musafirii cu un pagar de vin. Sub aceste trei blaturi-tăviță, masa Peggi dispune de un spațiu practic de depozitare.
www.modela.ro
Peggi Modela - blaturile măsuței de cafea sunt detașabile, au forma tăvilor pentru servit cafeaua

www.modela.ro
Măsuță de cafea Peggi Modela în variantă clasică

Cazibe Modela o să-ți placă! Aparent e o măsuță de cafea ultramodernă, de culoarea albă (deci ușor de integrat oricărui tip de amenajare interioară); în realitate măsuța Cazibe de la Modela reprezintă o ministație office, cu două blaturi de lucru pentru laptopuri, care se ridică într-un unghi ideal pentru a permite activități de birou ale două persoane în același timp. Plus, mai rămâne și un al treilea spațiu, destinat depozitării actelor, revistelor sau altor mărunțișuri.
www.modela.ro
Măsuță de cafea Cazibe, închisă

www.modela.ro
Măsutță de cafea Cazibe cu funcție office

Care dintre aceste modele este preferata voastră?
 

Publicitate