logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Szel-Mob: cea mai rustică piesă de mobilier în bucătărie

Echipa Szel-Mob și-a făcut deja un renume la noi în țară – este vorba despre unul dintre producătorii de mobilă cei mai reprezentativi pentru stilul rustic. O singură piesă de mobilă de la Szel-Mob poate da întregii încăperi aerul pitoresc, primitor, al acestui stil clasic.

catwalk_szelmob-3127
O chiuvetă cu dulapuri și sertare pentru bucătăria rustică/Szelmob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Ianuarie 2018

Iar dintre cele mai nimerite astfel de piese de mobile în stil rustic este corpul pentru chiuvetă PS199 de la Szel-Mob, un element fără de care nicio bucătărie nu se poate numi rustică cu adevărat.

www.szelmob.ro

PS199 de al Szel-Mob definește stilul rustic: chiuvetă pătrată din ceramică albă, așezată pe un corp robust, de formă pătrată, foarte practic pentru că e dotat cu patru uși și două sertare – foarte mult spațiu de depozitare. Evident, masca chiuvetei este din lemn natural, la alegere între stejar și pin, iar la nivel de finisaj, clientul poate opta dintr-o gamă de 60 de nuanțe pentru cea care îi convine cel mai mult. Despre această piesă de mobilier pentru bucătăria rustică, echipa Szel-Mob spune că este cea mai reprezentativă pentru stilul rustic. Adică e tot ce ne trebuie pentru o atmosferă de poveste.
 

Publicitate