Szel-Mob: cea mai rustică piesă de mobilier în bucătărie

Echipa Szel-Mob și-a făcut deja un renume la noi în țară – este vorba despre unul dintre producătorii de mobilă cei mai reprezentativi pentru stilul rustic. O singură piesă de mobilă de la Szel-Mob poate da întregii încăperi aerul pitoresc, primitor, al acestui stil clasic.

 +2
O chiuvetă cu dulapuri și sertare pentru bucătăria rustică/Szelmob.ro
  |  

Iar dintre cele mai nimerite astfel de piese de mobile în stil rustic este corpul pentru chiuvetă PS199 de la Szel-Mob, un element fără de care nicio bucătărie nu se poate numi rustică cu adevărat.

 +2 www.szelmob.ro
PS199 de al Szel-Mob definește stilul rustic: chiuvetă pătrată din ceramică albă, așezată pe un corp robust, de formă pătrată, foarte practic pentru că e dotat cu patru uși și două sertare – foarte mult spațiu de depozitare. Evident, masca chiuvetei este din lemn natural, la alegere între stejar și pin, iar la nivel de finisaj, clientul poate opta dintr-o gamă de 60 de nuanțe pentru cea care îi convine cel mai mult. Despre această piesă de mobilier pentru bucătăria rustică, echipa Szel-Mob spune că este cea mai reprezentativă pentru stilul rustic. Adică e tot ce ne trebuie pentru o atmosferă de poveste.
 


Balamaua Pacta și sistemul Eclipse – vedetele Cressent

Cu o experiență de 20 de ani pe piața românească, Cressent contribuie la amenajarea unor spații elegante și moderne, prin materiale, feronerii și accesorii inedite, de cea mai bună calitate. Vă prezentăm două dintre produsele lor cele mai inovatoare.

 +4
Concepute şi fabricate în Europa, produsele oferite de CRESSENT conferă funcţionalitate şi eleganţă spaţiilor interioare/Cressent.ro
  |  

Este vorba despre două produse care se vând separat, dar împreună contribuie la buna funcționare a mobilierului de acasă.
Pacta: este un sistem de balamale pentru ușile care se deschid în jos fără nevoia de elemente suplimentare deranjante, cum ar fi cablurile sau ghidajele laterale. Pacta de la Cresent are un sistem de deschidere controlat și progresiv. În poziția complet deschisă, panoul inferior al dulapului și ușa sunt aliniate, creând o suprafață uniformă și plană. Balamaua este disponibilă în două variante: Push self-opening, respectiv închidere cu arc, ambele variante având deschiderea în jos decelerată.

 +4 www.cressent.ro Pacta de la Cressent
Elementele de mascare din plastic sunt oferite într-o varietate generoasă de finisaje, fiind în ton cu interiorul. Posibilitățile de aplicare sunt numeroase: dulapuri de bucătărie și baie, living, mobilier pentru copii; sistemul Pacta de la Cressent ajută inclusiv la crearea suprafețelor de scris, de exemplu, în camere de hotel.


Sistemul ECLIPSE
Eclipse de la Cressent este un sistem pocket-door, un soi de buzunar secret al mobilei, în care se pot ascunde ușile atunci când e nevoie ca dulapul să rămână deschis. Mecanismul este brevetat Bortoluzzi Sistemi SpA și oferă funcționare perfect echilibrată fără discontinuitate. Este soluția ideală pentru locuințele cu spațiu redus, ușile jucând rolul de paravan pentru o posibilă cămară sau pentru un home office. De încercat!

 +4 www.cressent.ro Sistemul Eclipse de la Cressent

 +4 www.cressent.ro


Tuscan: toată bucătăria, într-un bufet

Inovație și design – cei de la Tuscan Furniture ne iau prin surprindere plăcută la sfârșit de an cu o piesă de mobilier absolut neașteptată. Pe cât de inedită și practică, pe atât de simplă și la îndemână. O putem considera un fel de bucătărie mobilă.

 +6
Știați că o bucătărie încape într-un bufet?/Tuscan Furniture
  |  

Tuscan Furniture este o mică companie de mobilă din Buzău, ale cărei produse sunt exact ceea ce am vrea să vedem mai des: extrem de simplu concepute, dar din cale afară de practice și moderne în același timp. Spre exemplu, acest corp de mobilier, aparent banal, dar care ascunde în dulapurile sale toată aparatura electrocasnică a unei bucătării. Atunci când nu folosim bucătăria, corpul stă închis și juri că e vorba de un bufet de bucătărie în stil rustic. Dar dacă începi să deschizi ușile și să ridici blatul cu rol de capac, ai la dispoziție coșul de gunoi, frigiderul, chiuveta și plita de aragaz.

 +6 Tuscan Furniture

 +6 Tuscan Furniture

 +6 Tuscan Furniture

 +6 Tuscan Furniture
Dimensiunile acestui bufet cu bucătărie încorporată sunt demne de orice garsonieră în blocurile vechi și ideale pentru o căsuță de vacanță oricât de mică: 130x60x115 cm. Înăuntru, ai toată bucătăria. Nici funcția de depozitare nu a fost uitată – blatul bufetului dispune de două polițe și cârlige, iar sertarele sunt și ele disponibile pentru veselă, tacâmuri și chiar mici produse alimentare. Pe noi ne-a cucerit această piesă!
 


Bucătărie: mobilier cu electrocasnice integrate

Într-o bucătărie MODERNĂ, aparatele electrocasnice sunt integrate discret mobilierului. Frigiderul se ascunde în spatele unei uși mate, hota e integrată blatului de lucru, iar mașina de spălat vase își face loc în dulapul cu rol de bar. Maximă discreție!

 +6
Bcătăria în stil modern - o bucătărie cool care să reflecte toate valorile pe care tinerii și le asumă: responsabilitate, sustenabilitate, inovație a designului și multifuncționalitate/Mobexpert.ro
  |  

Hota a coborât de deasupra aragazului. Astăzi, este integrată blatului ce deservește inclusiv plita. Se cheamă plită cu aspirație și este disponibilă în România pin Kuxa - unprodus Bora Classic. Plita cu absorbție pornește de la principiul că e mai simplă atragerea mirosurilor de la nivelul la care se formează, astfel că hota se regăsește într-o fantă discretă, la același nivel cu ochiul de aragaz. Se pornește printr-o apăsare de buton, de fapt touch screen, iar producătorul garantează că nici cele mai puternice mirosuri de mâncare nu rezistă într-o bucătărie dotată cu acest sistem.
 +6 www.wohnstudio-graz.at

 +6 www.wohnstudio-graz.at
Simplitatea formei, oțel inoxidabil, muchii special create pentru deschiderea ușoară a ușilor – bucătărie modulară și sofisticată în același timp. Arritail tocmai a lansat în România un model de bucătărie cu blat ultrarezistent la aburi, pete și acțiunea ustensilelor de bucătărie – din oțel inoxidabil, cu un finisaj foarte plăcut la atingere. Ustensilele de gătit se păstrează într-un panou special creat, în apropierea chiuvetei.
 +6 www.arritalbucuresti.ro

 +6 www.arritalbucuresti.ro

Echipa Global Design din București a ales să includă în corpul mobilei de bucătărie chiar și masa pentru călcat rufe. Rabatabilă, desigur! În acest fel, se rezolvă problema mereu spinoasă a spațiului. Masa este vizibilă exclusiv pe durata folosirii, altfel rămânând ascunsă privirilor.

 +6 www.globaldesign.ro
Evident, există nenumărate alte soluții de integrare a aparatelor electrocasnice într-o bucătărie cu adevărat modernă. Vi le vom prezenta cu alte ocazii.


Sirio – cea mai discretă hotă de bucătărie

Accesoriile electrocasnice masive nu mai sunt la modă în bucătărie. E și cazul hotelor. Dacă până de curând hota de bucătărie reprezenta una dintre cele mai impunătoare piese ale bucătăriei, de acum acest produs și-a redus drastic dimensiunile.

Sirio, o hotă de bucătărie integrată tavanului/Falmec.co.uk
  |  

De fapt, hota de bucătărie propusă de compania Falmec se cheamă Sirio și, la prima vedere, este invizibilă. Forma perfect geometrică și dimensiunile foarte mici au transformat-o într-un element de maximă inovație. Practic, hota Siria este integrată perfect tavanului, semănând mai degrabă cu o trapă închisă.


Hota Sirio de la Falmec are toată dotările unei hote clasice: este prevăzută cu sistem de iluminare Led în patru poziții ceea ce permite crearea unor atmosfere diferite în bucătărie – de la discreție până la maximă iluminare. Apoi, se controlează electric cu ajutorul telecomenzii, este foarte simplu de curățat și asigură mai multe viteze de aerisire. Dimensiunea hotei Sirio de la Falmec este standard – de 90 cm.  Designul reprezintă principalul atu – hota este îmbrăcată în sticlă mată de culoare albă.


Grație discreției și dimensiunilor reduse, hota Sirio de la Falmec se încadrează stilului minimalist de amenajare interioară, făcând posibilă aerisirea unei bucătării oricât de lipsite de suprafață.