logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

imm cologne 2018 – cronica celui mai important eveniment al anului

imm cologne tocmai s-a încheiat. Ediția anului 2018 a înregistrat noi succese în ce privește numărul de participanți – vizitatori și expozanți. În cea din urmă categorie s-a remarcat și prezența românească, prin câteva nume sonore din industria producătorilor de mobilă românească.

00_postimm2018-3128
MOOD - un nou brand lansat la imm cologne de către producătorul de mobilă Simex SA
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Ianuarie 2018

Imm cologne este, cu siguranță, cel mai important târg internațional de mobilă și accesorii al anului. Se desfășoară în Germania, la Koln, iar revista Magmob este prezentă la acest eveniment cu fidelitate. Anul acesta târgul a avut loc în perioada 15-21 ianuarie.

Ediția 2018 a târgului imm cologne a fost marcată de prezența a circa 125.000 de vizitatori din 138 de țări, ceva mai mult decât la edițiile anterioare. Cei mai numeroși vizitatori au venit din Europa și Asia – pentru Germania, Asia reprezintă principala piață de export de mobilă și accesorii. De menționat numărul tot mai mare al vizitatorilor din Rusia la acest târg internațional, considerat principala platformă de întâlniri de afaceri pentru domeniul mobilierului.

Redactorul-șef al revistei Magmob a lansat în cadrul imm cologne 2018 revista Furniture from Romania, cel mai nou proiect al redacției Magmob, tipărit în limba engleză și dedicat promovării producătorilor de mobilă din România pe plan extern. Furniture from Romania a fost bine primită de achizitorii externi și distribuită în întreg târgul; a fost singura revistă distribuită în zona VIP Lounge, destinată invitaților de top ai organizatorilor imm cologne, adică Kolnmesse.

06_postimm2018-3134
Mobilier de baie expus la imm cologne de firma SAVINI DUE

07_postimm2018-3135
Exportatori cu experienţă pe piaţa germană: SZELMOB din Cristuru Secuiesc

08_postimm2018-3136
Recordul la numărul de participări cu stand la imm cologne: FAMOS (Odorheiu Secuiesc)

La imm cologne, participarea este impresionantă, iar România dispune de un pavilion național în cadrul căruia expun câțiva dintre cei mai cunoscuți producători de mobilă români. Referitor la aceștia, printre cele mai admirate standuri ale pavilionului nostru național s-au numărat Mood by Simex, Ecomatrix, Carel, Szel-Mob etc. Accentul a căzut pe importanța materialului – cu precădere lemnul masiv, și pe designul inspirat de stiluri pe care le-am putea denumi clasice – rustic, în special.

11_postimm2018-3139
MOOD by Simex, design Constantin Alupoaiei

Zilahi Imre
Brandul internaţional KARE are magazine şi în România

02_postimm2018-3130
Pe lângă mobilier pentru copii AMIK (Satu Mare) produce şi jucării adorabile din lemn

imm cologne nu este însă numai despre producătorii de mobilă și echipament, ci este și o platformă de comunicare interactivă. Se adresează designerilor și iubitorilor de amenajări interioare. Das Haus reprezintă vedeta acestui târg, an de an fiind invitat câte un alt designer să amenajeze pavilionul ce simulează o întreagă locuință în care vizitatorii pot pătrunde și admira produsele menite a fi scoase în evidență. Luciei Koldova i-a revenit anul acesta onoarea de a amenaja Das Haus, iar viziunea ei s-a concentrat în jurul corpurilor de iluminat.

Kolnmesse, organizatorul târgului imm cologne sunt mulțumiți de ediția 2018. Vorbim despre cel mai mare organizator pentru evenimente din industria de mobilă și life-style. Pe lângă imm cologne, Kolnmesse se află și în spatele altor târguri internaționale, la fel de bine cotate: ORGATEC, spoga+gafa, Interzum și Kind+Jugend.

Zilahi Imre
Participarea LARIX (Reghin) la imm cologne este o noutate

04_postimm2018-3132
Firma Quadra din Târgovişte este un participant obişnuit cu târgul din Köln

05_postimm2018-3133
Mood: rezultatul colaborării dintre IZZIDESIGNBOX şi SIMEX SA.

09_postimm2018-3137
Mese masive, capacităţi serioase de producţie la CAREL (Satu Mare)

10_postimm2018-3138
Viorel Băltăreţu (TRENDFURNITURE) de vorbă cu renumitul designer internaţional Philip Yap

 

Publicitate
Publicitate