logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Exotique – un pat indian, ca-n filme

Ce ziceți de o schimbare în dormitor? De la stilul clasic, puteți face o trecere interesantă adoptând un stil la fel de vechi, dar ceva mai puțin obișnuit în casele românilor: stilul exotic. Printre calitățile sale se numără rezistența lemnului, robustețea designului și dimensiunile masive.

catwalk_exotique-3140
Un pat masiv pentru odihnă desăvârșită/Exotique.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Ianuarie 2018

Echipa Exotique a adus în România, sub formă de noutate, o colecție de piese de mobilier pentru dormitor care să reflecte numele brandului, adică o colecție exotică. Colecția vine din îndepărtata Indie – piesele pentru dormitor sunt opulente, originale și pline de povești exotice. Ne-a atras atenția în mod special acest pat masiv, matrimonial, cu tăblie la cap și picioare, prevăzut cu patru picioare scurte, dar robuste.

Materialul de bază al patului de la Exotique: lemnul masiv shesham, sculptat manual și decorat cu motive geometrice în relief. Imperfecțiunile fac parte integrantă din designul acestei piese de mobilier și nu reprezintă defecte de fabricație, ci detalii ce dau și mai multă personalitate patului. Somiera este inclusă în preț practica de Exotique. Colecția se cheamă Old India și reflectă un stil luxos, marcat de patina timpului. Din colecția Old India de la Exotique fac parte și alte piese de mobilă pentru dormitor: noptiere, comode și dulapuri încăpătoare.
 

Publicitate
Publicitate