logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Kids Room Decoration – camere tematice pentru copii

Cei care spun că doresc să ofere copiilor lor o copilărie de poveste pot începe cu amenajarea camerei celor mici. Echipa Kids Room Decoration se ocupă de atmosferă, furnizând colecții de mobilier cu design tematic, inspirat atât de poveștile clasice, cât și de cele moderne.

catwalk_kids-3143
Universul Disney, în camera copilului
Publicitate
Andreea Chiru  |  31 Ianuarie 2018

Poveștile cu pirați, dar și poveștile moderne, cu Spiderman și alți eroi americani, au devenit sursa de inspirație a unor colecții de mobilier pentru camera copilului, colecții de mobilier disponibile în România prin Kids Room Decoration.

catwalk_kids1-3141

Pătuțurile în special sunt nespus de nostime și atrăgătoare, în forme de mașinuțe, bărci, avioane sau modele de pătuțuri aristocrate, pentru prințese. Foarte la modă sunt colecțiile de pat și dulap cu licență Disney. Paturile pentru copii de la Kids Room Decoration  sunt și foarte practice, căci sunt prevăzute cu etajere și spații de depozitare integrate perfect designului. În plus, se pot vinde inclusiv cu seturi de cuverturi adaptate designului fiecărui pat. Materiale: lemn masiv, vopsele ecologice.

catwalk_kids3-3142

Dacă comandați mobilier Kids Room Decoration în valoare de 3000 de lei, transportul este gratuit. În plus, în această perioadă toate camerele puse la vânzare de Kids Room Decoration au un discount de 10%.

Publicitate
Publicitate