Kids Room Decoration – camere tematice pentru copii

Cei care spun că doresc să ofere copiilor lor o copilărie de poveste pot începe cu amenajarea camerei celor mici. Echipa Kids Room Decoration se ocupă de atmosferă, furnizând colecții de mobilier cu design tematic, inspirat atât de poveștile clasice, cât și de cele moderne.

 +3
Universul Disney, în camera copilului
  |  

Poveștile cu pirați, dar și poveștile moderne, cu Spiderman și alți eroi americani, au devenit sursa de inspirație a unor colecții de mobilier pentru camera copilului, colecții de mobilier disponibile în România prin Kids Room Decoration.

 +3 MagMob
Pătuțurile în special sunt nespus de nostime și atrăgătoare, în forme de mașinuțe, bărci, avioane sau modele de pătuțuri aristocrate, pentru prințese. Foarte la modă sunt colecțiile de pat și dulap cu licență Disney. Paturile pentru copii de la Kids Room Decoration  sunt și foarte practice, căci sunt prevăzute cu etajere și spații de depozitare integrate perfect designului. În plus, se pot vinde inclusiv cu seturi de cuverturi adaptate designului fiecărui pat. Materiale: lemn masiv, vopsele ecologice.

 +3 MagMob
Dacă comandați mobilier Kids Room Decoration în valoare de 3000 de lei, transportul este gratuit. În plus, în această perioadă toate camerele puse la vânzare de Kids Room Decoration au un discount de 10%.


Exotique – un pat indian, ca-n filme

Ce ziceți de o schimbare în dormitor? De la stilul clasic, puteți face o trecere interesantă adoptând un stil la fel de vechi, dar ceva mai puțin obișnuit în casele românilor: stilul exotic. Printre calitățile sale se numără rezistența lemnului, robustețea designului și dimensiunile masive.

Un pat masiv pentru odihnă desăvârșită/Exotique.ro
  |  

Echipa Exotique a adus în România, sub formă de noutate, o colecție de piese de mobilier pentru dormitor care să reflecte numele brandului, adică o colecție exotică. Colecția vine din îndepărtata Indie – piesele pentru dormitor sunt opulente, originale și pline de povești exotice. Ne-a atras atenția în mod special acest pat masiv, matrimonial, cu tăblie la cap și picioare, prevăzut cu patru picioare scurte, dar robuste.

Materialul de bază al patului de la Exotique: lemnul masiv shesham, sculptat manual și decorat cu motive geometrice în relief. Imperfecțiunile fac parte integrantă din designul acestei piese de mobilier și nu reprezintă defecte de fabricație, ci detalii ce dau și mai multă personalitate patului. Somiera este inclusă în preț practica de Exotique. Colecția se cheamă Old India și reflectă un stil luxos, marcat de patina timpului. Din colecția Old India de la Exotique fac parte și alte piese de mobilă pentru dormitor: noptiere, comode și dulapuri încăpătoare.
 


Tandem: o nouă epocă a patului

Anii în care patul trebuia doar să încapă în micile dormitoare comuniste din epoca "de aur" în România au trecut. Astăzi, producătorii de mobilă autohtoni vin cu propuneri tot mai îndrăznețe, și practice, și estetice pentru tradiționalul pat matrimonial.

 +2
Un model în trend: patul Kleo de la Tandem
  |  

Ce înseamnă un pat complet în viziunea celor de la Tandem? Răspuns: patul Kaleo, cu spetează și ladă de depozitare incluse. Este vorba despre un pat matrimonial, de tipul mobilei tapițate, îmbrăcat în stofă plăcută la atingere, de la un capăt la altul – tăblia și cadrul în mijlocul căruia se așază somiera.

Patul Kaleo, expus de Tandem la cea mai recentă participare la un târg de profil din București, are un design modern, actual, dar tapițeria fină asigură dormitorului o atmosferă tihnită, ideală pentru cei ce caută liniște și relaxare în intimitatea locuinței. Este un model de pat înalt, ce sporește efectul estetic al încăperii, abordând un stil contemporan.

 +2 MagMob
Speteaza patului Kleo de la Tandem joacă inclusiv rol decorativ, modelul în relief fiind suficient de pretențios încât să limiteze prezența altor accesorii deco. La cererea clientului, tapițeria poate fi executată din piele ecologică, pe alte nuanțe.
 


Top 3 cele mai vândute saltele din România

Când vine vorba de a te odihni corect pe durata somnului, salteaua poate fi cel mai bun prieten sau cel mai mare dușman al tău. Românii au înțeles de mult acest lucru, astfel că de-a lungul anilor au început să-și schimbe criteriile de alegere a saltelei.

 +4
În România, există o varietate generoasă de saltele, iar aceasta se reflectă în preferințele diferite ale cumpărătorilor/Bestsleep.ro
  |  

Astăzi, piața saltelelor din România este dominată de alte tipuri – saltele cu spumă cu memorie, și saltele cu latex, ambele tipuri fiind disponibile în combinație cu tradiționalele arcuri. Românii țin cont însă chiar și de existența și complexitatea accesoriilor atunci când cumpără saltele. Iată câteva exemple în ce privește preferințele românilor:

 +4 www.bestsleep.ro Salteaua Karma de la Bestsleep
De la Best Sleep, printre preferatele românilor se află salteaua Karma, o saltea cu structură din arcuri Best Pocket Spring, împărțite în șapte zone de confort, fiecare dintre acestea fiind ambalată individual de restul. Corpul omului are parte de suport diferit in funcție de aceste șapte zone, susținerea fiind diferită la nivelul capului, gâtului, spatelui. Arcurile sunt casetate folosind spumă cu memorie. Salteaua Karma are două fețe – una moale și una fermă. Este fabricată în România și are o garanție de cinci ani.

 +4 www.mobexpert.ro Salteaua Florida de la Mobexpert
Din categoria saltelelor Mobexpert, unul dintre cele mai vândute este modelul Florida, o combinație modernă de arcuri, spumă cu memorie și latex. Înălțimea este de 33 de cm, dar salteaua a împrumutat de la fiecare dintre straturile de umplutură avantajele cerute de români: oferă o susținere perfectă, reduce transferul mișcării, ia forma corpului. E vorba despre o saltea matrimonială.

 +4 www.salteleprevi.ro Salteaua Air Fresh de la Previ
O saltea foarte trendy vine de la Previ – de data asta, fără arcuri, ci cu spumă cu memorie. Salteaua Ortopedic Medical Memory Aquagel Air-Fresh se compune dintr-un strat inferior din spumă poliuretanică și un strat superior, subțire, din spumă cu memorie cu inserție de gel. Materialul textil de acoperire a saltelei este îmbogățit cu microparticule de Aloe Vera și tratat împotriva acarienilor. Calități aparte – previne transpirația pe timpul somnului, reglând temperatura corpului pe perioada verilor fierbinți.
În concluzie, cel mai vândute saltele din România conțin măcar parțial clasicele arcuri.
 


Venice – un pat în două variante: pentru fete și pentru băieți

Romina Furniture este unul dintre producătorii de mobilă din România cu un succes foarte mare pe plan extern. Echipa de designeri s-a specializat în mobilă pentru dormitoare, iar în America a devenit un exportator important de mobilier pentru camerele copiilor.

 +3
Venice - un pat pe măsura dragostei pentru copilul tău/Rominafurniture.ro
  |  

În această toamnă, Romina Furniture a prezentat în cadrul târgurilor de profil din țară un stand de excepție: eleganță, tihnă, stil clasic cu accente moderne. În lumina reflectoarelor: patul pentru camera copilului. Ne-a atras atenția în mod deosebit patul denumit Venice, în două variante de finisaj, pat pentru fetițe, respectiv pat pentru băieți.
 +3 www.rominafurniture.ro Venice în finisaj închis la culoare
Modelul de pat Venice de la Romina Furniture pare special inventat pentru prinți și prințese. Cele două variante de pat sunt inspirate de designul gondolelor venețiene șl se disting cromatic în funcție de vârsta copilului. Pe perioada primilor ani de viață, modelul cu inserții din furnir și rasteluri din lemn masiv se integrează perfect atât în camera micuțului, cât și în dormitorul părinților excesiv de grijulii, grație finisajului sobru, din lemn închis la culoare.

 +3 www.rominafurniture.ro Venice, varianta pentru fete

Varianta cu finisaj argintiu-auriu și aplicații sculptate e destinată adolescentelor, sub forma unui pat de zi.
Materiale: lemn masiv. Diferă chiar și designul, varianta de pat Venice de la Romina Furniture pentru băieți fiind ceva mai sobră, iar varianta pentru fete fiind ornamentat cu motive florare pline de delicatețe.