logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ambiente 2018 – Orice nouă idee aduce plus valoare

Ambiente pune bazele unui sezon dinamic în comerţul internaţional, cu Olanda ca ţară parteneră în acest an, un program inovator de Business Matching şi platforme pentru contractare b2b, din 9 până pe 13 februarie, în ediţia 2018 a Ambiente.

Trends - Messe Frankfurt Exhibition GmbH
Sursă foto: Messe Frankfurt Exhibition GmbH
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Februarie 2018

Ambiente este târgul internaţional de vârf şi numărul unu mondial în produse asociate cu zona de servire a mesei, bucătărie, produse casnice, cadouri, bijuterie, accesorii fashion, idei pentru acasă şi decoraţiuni de interior. Este “Show-ul” unei întregi industrii. Ambiente 2017 a numărat 4460 de expozanţi şi a atras 141.000 de vizitatori, din 154 de ţări, prezentând atât produse tradiționale cât şi inovatoare în cele 5 zile de târg.

Anul acesta, sectorul de “Global Sourcing” (Achiziţii globale) s-a dezvoltat într-o dimensiune recunoscută global în business-ul achiziţiei de volum. Circa 1500 de expozanţi din 55 de națiuni vor expune produsele lor la Ambiente, în secţiunile dedicate Global Sourcing Dining, Global Sourcing Living and Global Sourcing Giving. 

Achizitorii în căutare de idei originale de produs se vor bucura de zonele Talents – în 3 domenii dedicate: Dining în Hala 4.0, Loft în Hala 11.0 şi Accesorii Fashion în Hala 9.2, respectiv Next – dedicată afacerilor tinere şi creative care îşi caută afirmarea sau prezintă primele lor colecţii – în Halele 9.2, 11.0 şi 11.1.

2017 Ambiente

Living - Messe Frankfurt Exhibition GmbH  Jean-Luc Valentin

Un feature de neratat este secţiunea Ambiente Trends 2018: tradiţia întâlneşte inovaţia – cercetare şi muncă curatorială manageriată de bora.herke.palmisano Trend Bureau. Aceşti cercetători ai trendurilor au filtrat influenţe reprezentative din design, artă, arhitectură, fashion şi lifestyle sub termenii “Fuziune, Legătură şi Conexiune”. Annetta Palmisano ne rezumă această selecţie: “Este vorba din ce în ce mai mult despre o căutare în a te simţi bine, a avea sens şi opţiuni alternative. Concentrarea va fi pe lucrurile de zi cu zi, handmade, sustenabilitatea şi durabilitatea designului pentru viitor”. Cele patru direcţii stilistice care reflectă această abordare sunt: Regenerări modeste, Intenţii pline de culoare, Emoţii tehnologice şi Naraţiuni opulente.

www.bora-herke.de

www.bora-herke.de

www.bora-herke.de

www.bora-herke.de

Bonus în prima zi de târg: The German Design Award va fi prezentat la Ambiente şi vizitatorii vor putea vedea produse premiante şi o expoziţie deosebit de atractivă. Pe lângă aceasta se vor regăsi la Ambiente şi Kitchen Innovation Award, cât şi Plagiarius, antipremiul pentru pirateria de produs.
Ne vedem la Ambiente 2018! Magmob va fi acolo pentru voi.

Giving - Messe Frankfurt Exhibition GmbH  Chi Chi Fan

Aflaţi mai mult despre Ambiente pe reţelele sociale: 

www.facebook.com/ambientefair
www.twitter.com/ambiente
www.pinterest.com/ambientefair
www.instagram.com/ambientefair
www.ambiente-blog.com
 

Publicitate