logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

DELAKTIG – cea mai nouă colecție IKEA pentru living

DELAKTIG cuprinde canapele și fotolii care pot fi adaptate și personalizate mai mult ca oricând. Un element de noutate al colecției constă în accesoriile suplimentare - spătare, cotiere, o masă anexată și o lampă. Produsele pot fi combinate în funcție de diferite activități și stiluri de viață.

DELAKTIG_1-3153
DELAKTIG - o colaborare între IKEA și designul britanic/IKea.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Februarie 2018

Colecția DELAKTIG este inspirat de modul actual de viață și reprezintă o colaborare cu designerul britanic Tom Dixon. În România, DELAKTIG este disponibilă începând cu 1 februarie.
 
Prin colecţia DELAKTIG, Tom Dixon și IKEA au dorit să schimbe standardele producției de canapele de astăzi. Calitățile colecției: aspectul, accesibilitatea, durabilitatea și designul democratic. DELAKTIG, care înseamnă „a fi implicat” în suedeză, îi inspiră pe oameni să-și creeze propriile soluții de amenajare. Este o bază de canapea sau fotoliu cu funcționalități multiple, prin adăugarea de perne, mese laterale, lămpi și tăblii în funcție de nevoia fiecărui moment.

Colecția DELAKTIG a fost creată pentru soluții mai bune într-o lume modernă și activă – răspund activităților de socializare și celor casnice.  „Produsele DELAKTIG vor fi un succes și dacă oamenii vor continua să le adapteze continuu pe măsură ce au loc schimbări în viața lor de zi cu zi de acasă”, spune Tom Dixon.

www.ikea.com/ro

În comparație cu producția și designul tapițeriei tradiționale, cadrul DELAKTIG este fabricat în mod industrial. Din acest motiv, IKEA și Tom Dixon au ales să lucreze cu aluminiu. Materialul ajută în procesul industrial, iar estetica sa oferă un cadru durabil și ușor. Profilul de aluminiu extrudat a fost utilizat pentru a crea baza platformei DELAKTIG.
Deoarece cadrul este extrudat, produsele din noua colecție suportă perfect extensii și adăugiri. Flexibilitatea lor permite adaptarea pieselor suplimentare pentru un confort cât mai mare – cum ar fi un despărțitor de cameră, sau un colț confortabil pentru două persoane.
Colecția DELAKTIG este disponibilă atât în magazinul IKEA din București, cât și online.

Publicitate