logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Trei piese de mobilier ULTRAVIOLET

V-am spus deja că prestigiosul Institut Pantone a decis că ultraviolet este culoarea anului 2018. E o culoare cu adevărat dramatică, dar lucrurile nu stau deloc grav dacă e să ne referim la domeniul amenajărilor interioare. Producătorii de mobilă pun la dispoziția românilor piese ultraviolet.

ultraviolet-3107
Dacă vrei să fii în pas cu ce se poartă prin casele de bun-gust, alege o piesă de mobilier în culoarea anului 2018 / Architecturaldigest.in
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Ianuarie 2018

Nu e deci nicio problemă să fim în pas cu trendul – adică să invităm culoarea anului 2018 în casele noastre. Am dat deja o raită pe site-urile magazinelor de mobilă din România și v-am ales trei piese ușor de integrat și folosit zilnic în locuințele personale.

www.mobexpert.ro
Pat de colț Quadra - ultraviolet

Cei de la Mobexpert ne propun un Quadra, un pat de colț, inedit atât sub aspectul culorii ultraviolet, cât și al designului. Quadra este acel tip de pat matrimonial de folosit în camerele lipsite de spațiu. Este prevăzut cu tăblie la cap și pe una dintre laterale, ceea ce face lucrurile tare interesante. Practic, patul Quadra în culoarea anului 2018 are aparența unui divan modern.

www.szelmob.ro
Corp de chiuvetă și dulap depozitare pentru bucătărie

Echipa Szel-Mob colorează atmosfera din bucătărie, cu ajutorul unei piese ultraviolet. Este vorba despre PS499, un corp de chiuvetă, dotat cu dulap cu uși clasice. Piesa de bucătărie se realizează din lemn de pin sau, la alegere, lemn de stejar. Nuanța este una cu adevărat specială, un ultraviolet adaptat stilului rustic al designului.

www.retroboutique.ro
Fotoliul capitonat Velvet Violet - în culoarea anului 2018

În fine, o piesă de mobilier pentru living, în culoarea anului 2018, găsim la Retroboutique, un minunat fotoliu în stil retro, cochet și foarte la modă – ultraviolet, în nuanță pastel. Fotoliul se cheamă Velvet Violet, iar echipa Retroboutique îl recomandă spațiilor romantice.
Promitem să revenim asupra subiectului cu noi exemple de piese de mobilă din România, în culoarea ultraviolet!