logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Birouri cu totul altfel decât te-ai aștepta!

Pentru că specialiștii în designul de interioare insistă asupra importanței pe care forma și funcția biroului le au asupra eficienței angajatului, vă prezentăm la final de săptămână lucrătoare câteva modele de birou absolut ieșite din comun. Sunt disponibile în România!

birouri_bonami-3871
Biroul începe să-și tot piardă forma clasică, nu și funcționalitatea/Bonami.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Februarie 2019

Nici nu am căutat prea mult aceste propuneri de birou, ideale în special pentru lucrul de acasă. E vorba de trei modele pe cât de funcționale și practice, pe atât de interesante ca design.

www.bonami.ro
Rafevi Pisagor este un birou de colț dotat cu tot ce-ți trebuie pentru a lucra cu spor. E ideal pentru spațiile deloc generoase ca suprafață, și fiind pentru colț, valorifică la maximum aceste unghiuri de obicei dificile de amenajat. Dotări: blat de lucru pentru laptop, etajere pentru cărți sau dosare. Practic, acest birou e compus din două minibibliotecuțe îmbinate ingenios. Susține o greutate de până la 70 kg.

www.bonami.ro
www.bonami.ro
Pill Emko e acel tip de birou care îți stimulează creativitatea la maximum, deci se adresează celor cu joburi din industria designului de orice tip și din industria cărții. Forma este rotundă, iar biroul e… de suspendat pe perete. Se încadrează categoriei de birou ascuns, Pill Emko stând ascuns într-o piesă de mobilier cu aspect de decorațiune. Sursa de inspirație: o pastilă care-ți ușurează ziua! La interior se regăsesc blatul pentru masa de lucru, dar și mici polițe de aranjat în funcție de nevoile fiecăruia.

www.bonami.ro
Angel Cerda Planet reprezintă forma futuristă a biroului masiv, clasic, din lemn natural. Numai că designul se limitează la doar jumătatea din stânga a biroului. În schimb, blatul e suficient de spațios, iar inovația, dincolo de aspect, ține de felul în care s-a obținut stabilitatea acestui birou. O soluție minimalistă de excepție!

Partea bună e că dacă v-a plăcut oricare dintre aceste modele de birou, puteți să-l aveți acasă, fiind disponibil prin magazinul online Bonami.ro.
 

Publicitate