logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Miracol – un set inedit de la Tandem

Mai rar vezi în România mobilier corp realizat pentru camera copilului, când tocmai acesta ar fi una dintre soluțiile cele mai bune în condițiile în care încăperea celui mic e cea mai puțin spațioasă încăpere a casei.

miracol-3865
Mobilier corp pentru copii/Tandem.md
Publicitate
Andreea Chiru  |  31 Ianuarie 2019

Cei de la Tandem sunt cel mai bine cunoscuți pe piața mobilei din România ca producători de paturi la comandă, însă expertiza lor nu se oprește aici. Am descoperit că realizează până și mobilier pentru copii, chiar într-un design modern.

Setul Miracol de la Tandem chiar e un miracol pentru copii, asigurându-le într-o singură piesă de mobilier mai multe funcții. Setul Miracol se compune din paturi supraetajate, dotate cu scăriță ce joacă inclusiv rol de depozitare la vedere. Tăblia paturilor e un rol pe care-l joacă de fapt peretele exterior al dulapului tip dressing. E spațiu de depozitare a hainelor, cărților și jucăriilor pentru ambii copii ai familiei. Compactarea acestor elemente contribuie la folosirea suprafeței, lăsând loc suficient și pentru activitatea preferată a copiilor, joaca.

Setul Miracol poate fi comandat celor de la Tandem pe măsuri personalizate. Producătorul pune la dispoziție cumpărătorului și saltelele celor două paturi, dar acestea nu sunt cuprinse în preșul corpului. Una peste alta, e un set pe care vi-l recomandăm cu plăcere.
 

Publicitate
Publicitate