logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Camera copilului: reguli de amenajare

Atunci când părinții amenajează camera copilului, ei tind să investească atât de multă dragoste, încât uită de aspectul practic. Caută să-l răsfețe pe cel mic, oferindu-i tot ce acesta visează. Adică investesc bani mulți pentru un tip de mobilier care să satisfacă cerințele celui mic, mai puțin nevoile lui reale.

thespruce_com-3864
Dacă nu apelezi personal la un specialist în amenajări, măcar urmează-i sfaturile!/Thepruce.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Ianuarie 2019

Cel mai bun prieten în amenajarea camerei copilului este designerul de interioare. Dacă acesta nu este disponibil, măcar de câteva sfaturi profesioniste ar trebui să se țină cont:

–    Ideală este mobila pe comandă în cazul camerei copilului, pentru a obține un rezultat armonios și estetic, și funcțional. Această armonie e absolut necesară pentru ca cel mic să se simtă confortabil. Fără unghiuri moarte, fără colțuri ieșite în afară, fără piese de mobilier ce stau în cale.

www.lago.it
-    Tot mai eficient și la modă e mobilierul multifuncțional, adică piese de mobilier cu mai mult decât o singură funcție: paturi suprapuse, canapele extensibile, dulapuri cu mese de lucru încorporate. Acest tip de mobilier speculează la maximum suprafața camerei, dar și imaginația copilului.
–    Știm că ce e bun e scump, dar ceea ce e ieftin e, de fapt, și mai scump. Așadar, specialiștii recomandă materiale de calitate pentru mobila și accesoriile din camera copilului: lemn, vopsele ecologice, accesorii textile din fibre naturale.
www.thepruce.com
-    Culorile reprezintă elementul estetic principal, ele dictează atmosfera. Și trebuie să țineți cont de un lucru: clasicele nuanțe de roz pentru fetițe, respectiv albastru pentru băieți nu se mai poartă. Alegeți combinații cromatice vesele, pastelate, dar din mai mult de două culori. Nu vă temeți de verde, de galben, sau de nuanțele coral, gri, portocaliu.

Atât deocamdată. Revenim cu mai multe detalii în următoarele materiale.
 

Publicitate