logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

LivingKitchen 2019: principalele trenduri

LivingKitchen este cel mai important eveniment dedicat amenajării bucătăriei, aici stabilindu-se an de an principalele trendurile privind designul și funcționalitățile colecțiilor de mobilier. A avut loc în perioada 14-19 ianuarie 2019, la Köln, și a fost o ediție foarte reușită.

livingkitchen1-3857
Dacă vrei să-ți updatezi bucătăria, fii atent la culorile și designul care s-au impus la LivingKitchen 2019!/LivingKitchen-cologne.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Ianuarie 2019

Analizând la prima vedere principalele trenduri, iată cu ce noutăți venim de la LivingKitchen 2019:
–    Culorile sunt mai aprinse, mai vibrante ca niciodată. Inclusiv combinațiile cromatice sunt dintre cele mai îndrăznețe. Joacă rolul unei culori de accent, fiind adică folosite în proporție de 10%, dar cu maxim efectiv sugestiv. Până și culoarea anului 2019, Living Coral, își va găsi de acum locul în bucătărie, sub forma corpurilor de iluminat sau colecțiilor de veselă.

www.livingkitchen-cologne.com

–    Combinațiile cromatice merg tot mai mult pe un mix între o culoare caldă și una rece, cel mai des întâlnită fiind combinația de culoarea lemnului și nuanțe diverse de gri. Este tot mai multă nevoie în bucătărie de prezența lemnului în finisaj natural, indiferent că vorbim de corpurile de mobilier sau de blatul de lucru. Adesea, chiar și de accesorii specifice mesei.
www.livingkitchen-cologne.com

–    Designul este tot mai geometric, cu linii curate și simple care lasă impresia unei atmosfere de maximă ordine în bucătărie. Sunt tot mai puțin la vedere mânerele/butonii ușilor, fronturile sertarelor, bucătăria LivingKitchen 2019 fiind din ce în ce mai compactă la nivelul aspectului.
www.livingkitchen-cologne.com
www.livingkitchen-cologne.com
www.livingkitchen-cologne.com

–    Inserțiile luminoase au fost prezente la mai multe standuri ale LivingKitchen 2019, aducând un suflu tineresc, ultramodern, dar și practic, fiind integrate mobilierului: mobilă luminoasă sau muchii luminoase.
Revenim în articolele viitoare cu standurile care ne-au impresionat cel mai mult.