logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Caravan Hotel – maxim confort pe o suprafață minimă

Dacă ai visat dintotdeauna să trăiești într-una dintre acele căsuțe mici, denumite în limbajul emisiunilor tv dedicate amenajărilor interioare drept tiny house, ai ocazia să experimentezi acest stil de trai sub forma unei vacanțe: Hotel Caravan din Oregon.

caravan_hotel-3846
Un altfel de hotel - sub forma unei caravane de căsuțe pe roți/Tinyhousehotel.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Ianuarie 2019

Hotel Caravan este situat în Portland, Oregon și reprezintă o experiență unică din punctul de vedere al turismului: închiriezi nu o cameră/studio de hotel, ci o căsuță pe roți, construită pe comandă special pentru a asigura turiștilor tot confortul căutat în perioadele de vacanță. Căsuțele au suprafețe între 10 și 16 metri pătrați, și sunt amenajate în așa fel încât să te simți mai confortabil decât acasă.

O astfel de căsuță de închiriat în cadrul hotelului Caravan are toate dotările moderne necesare: cameră de baie cu cabină de duș, încălzire proprie, și o bucătărie cu aparatură electrocasnică. Din punctul de vedere al împărțirii suprafeței, nu lipsește zona de relaxare, adăugată dormitorului.

Hotel Caravan are șase căsuțe, fiecare cu propria-i personalitate și cu nume sugestive: The Amazing Mysterium, Pacifica, The Caboose, Skyline, The Tandem și Kangablue. Sunt construite din lambriuri de lemn și indiferent de suprafață, toate au spațiu de dormit, spațiu de relaxare, loc de luat masa. Mobilierul este realizat pe comandă. Ceea ce impresionează este perfecta împărțire a spațiului și dotarea lui cu mobilier și accesorii practice, toate menite să sprijine industria manufacturierilor din comunitatea locală. Stilul de mobilier este un amestec de rustic, retro, industrial.

www.tinyhousehotel.com
www.tinyhousehotel.com
www.tinyhousehotel.com
www.tinyhousehotel.com

Fațada fiecăreia dintre case e adorabilă, spunând câte o poveste clasică. Toate căsuțele sunt prevăzute cu terase pentru petrecerea timpului în aer liber.

www.tinyhousehotel.com
www.tinyhousehotel.com
www.tinyhousehotel.com
www.tinyhousehotel.com
www.tinyhousehotel.com

Ideea acestei afaceri a apărut în 2011 iar până la concretizare (faza actelor și faza construirii celor șase căsuțe) a durat doi ani de zile.
 

Publicitate