T Tower – ați mai văzut asemenea radiator?

Reinventarea formelor a devenit pentru mulți dintre creatorii de frumos la nivel internațional una dintre principalele obiective. Produsele folosite în amenajarea casei sunt concepute în forme și culori din ce în ce mai neobișnuite, gata să nu mai fie recunoscute.

 +3
T Tower - inovație în materie de radiatoare/Cavalleri.com
  |  

Spre exemplu, radiatorul T Tower lansat de Antrax numai c-un radiator nu seamănă. Sursa de inspirație a fost nevoia de minimalism și dorința de a folosi cu imaginație culoarea anului 2019, Living Coral. Deci, un radiator de cameră, într-o nuanță de roz portocaliu.


Radiatorul are o înălțime considerabilă, designul ducând cu gândul la un element de rezistență pentru casă decât radiator. Este conceput pentru living, dar își poate găsi locul și în baie, fiind prevăzut cu accesorii pentru atârnarea prosoapelor. Ca mod de funcționare, radiatorul T Tower de la Antrax e disponibil în variantă de calorifer cu apă sau calorifer electric. Cel electric are o bază metalică circulară care îi dă un look foarte modern.

 +3 www.cavalleri.com +3 www.cavalleri.com
T Tower este primul model de radiator vertical de sine stătător realizat de Antrax și la realizarea lui a contribuit și firma de design Matteo Thun & Antonio Rodriguez; finisajul în culoarea anului, Living Coral, e menită să transforme acest radiator absolut necesar la casa omului într-un element inclusiv decorativ.
datorită modului inventiv de reinventare a designului, T Tower a fost răsplătit cu trofeul German Design Award pe 2019.
Ați vrea așa ceva acasă?


MERAX – fotoliul care se rotește la 360 de grade

Pe principiul mobilierului de folosit doar când ai chef și de făcut să dispară când nu e folosit, am ales să vă inspirăm în acest weekend cu un fotoliu atât de confortabil și cochet, încât schimbă atmosfera din living. Poate fi folosit inclusiv în camera copilului sau în dormitor!

 +2
Mobilă pentru distracție/Amazon.com
  |  

A fost denumit Merax și se încadrează categoriei de piese de mobilier pliabil, tineresc și minimalist. Fotoliul poate fi comandat online de pe Amazon, și se adresează caselor de tineri, obișnuiți cu petrecerile și dese schimbări de locuință.

Te ia amețeala cu acest fotoliu, la propriu! Conceput sub forma unei fotoliu pentru jocuri video, Merax este dotat cu o bază pe care se poate roti într-un unghi de 360 de grade. În plus, Merax dispune de trei poziții de reglare a spătarului, ceea ce te convinge să-l folosești inclusiv când vrei să tragi un pui de somn pe timpul zilei.

 +2 www.amazon.comȚesătura este tricotată din bumbac rezistent, de cea mai bună calitate, care permite circularea aerului și asigură ușurință în cazul curățării. Bonus: când nu-l folosești, poți împacheta scaunul și ascunde într-un colț al încăperii.


FOREST - mobilă cum nu ai mai văzut în România!

Dacă vrei să spargi deja banalele tipare, folosind pentru living tradiționalul lemn natural, îți recomandăm un set de mobilă ieșit din comun. Inspirat din dragostea pentru pădure, se compune din mai multe piese cu rol de depozitare, dar schimbă complet tot ceea ce știai despre mobila modernă.

 +4
O nouă eră a lemnului/Lemnarium.com
  |  

Vorbim despre un set de mobilă pentru living denumit Forest, nu doar din pricina materialelor folosite, ci mai ales a sursei de inspirație în ce privește designul. Forest transformă încăperea într-un omagiu plin de bun gust, adus pădurii și lemnului, folosind forme geometrice neașteptate, dar pline de armonie și aer proaspăt.
Forest cuprinde un raft de perete, o comodă pentru televizor și o măsuță de cafea. Fiecare dintre aceste elemente are un design absolut original. Raftul Forest are forma piscurilor de munte, acoperite de brazi, și este perfect funcțională în rol de minibibliotecă suspendată.

 +4 www.lemnarium.com
Comoda tv merge pe aceeași linie de design, a unghiurilor înguste, dar ceva mai complexe din punct de vedere al combinației spațiilor de depozitare. Rolul ei estetic este de a aminti statornicia și robustețea pădurilor de stejar, delimitând în același timp spațiu de depozitare în șase locuri distincte și asigurând inclusiv loc pentru televizor. De remarcat detaliul estetic deosebit, asimetric, obținut prin împărțirea suprafeței superioare pentru a crea loc unei plante decorative! +4 www.lemnarium.com

În sfârșit, masa de cafea preia de asemenea motivul piscului de munte, dar are ca sursă de inspirație o mică poiană de munte, în jurul căreia să se strângă familia. Designul mesei este unul original, pitoresc în cel mai modern mod cu putință. +4 www.lemnarium.com
Setul Forest a fost lansat de atelierul de mobilă Lemnar din județul Neamț, în colaborare cu arhitectul Alexandru Sescioreanu. Felicitări!


Start Decor: cele mai moderne modele de șemineu

Pentru că tot e frig afară și avem chiar și zăpadă, iar cei mai mulți dintre noi tare ne-am adăposti acum „la gura sobei”, am căutat să aflăm cum mai arată șemineul din zilele noastre. Și la o prima raită pe site-urile furnizorilor din România de șemineuri am descoperit câteva modele inedite.

 +3
Șemineu electric Matterhorn, încorporat unei comode tv, prevăzute inclusiv cu spații de depozitare tip bibliotecă/Startdecor.ro
  |  

Cei de la Start Decor dispun de o gamă variată de șemineuri, întrunind mai toate gusturile. Extremele sunt stilul clasic, respectiv stilul ultramodern. Vă arătăm câteva modele de șemineuri din ambele categorii, șemineuri care pe lângă faptul că încălzesc încăperea, sunt și un detaliu estetic extraordinar pentru orice casă.


Rondo este un șemineu cu un design futurist. Formele geometrice rotunde și cele unghiulare se întâlnesc în încercarea de a trimite acest dispozitiv de încălzire a livingului într-un viitor cât mai minimalist și îndepărtat. Este un model electric, flăcările nu sunt adevărate, deci e exclus riscul aprinderii casei, dar beneficiile rămân cele clasice: căldură și o atmosferă intimă. Se bazează pe tehnologia Opty-mist, adică iluzie perfectă a flăcărilor și chiar fumului, căldura fiind generată prin aburi. Șemineul Rondo funcționează între 14 și 17 ore, înainte să fie nevoie ca rezervorul de apă să se umple. Modul de acționare e atât manual, cât și controlat prin telecomandă. +3 www.startdecor.ro

Newcastle e un model de șemineu aparent clasic, dar încorporat unei piese de mobilier tip colțar, ceea ce umple perfect unghiurile dificile ale încăperii. Vorbim totuși de un șemineu electric, cu termostat și funcție de încălzire pentru cei dornici de atmosfera vechilor case boierești, nu și de efortul procurării de lemne și alimentării șemineului. Finisajul este din lemn de cireș, iar telecomanda permite alegerea intensității flăcărilor și chiar culoarea. +3 www.startdecor.ro
Gama de șemineuri de la Start Decor e mai bogată de atât și merită văzută.
 


Aruba – mobilier TV pentru personalizarea livingului

Pentru că din living nu putem elimina mobilierul dedicat televizorului, cu numeroase spații de depozitare, dar vrem în același timp ca această piesă să fie originală și aparte de cele din casele altora, putem încerca să ne închipuim setul Aruba la noi acasă.

 +5
Aruba, un set de living atipic/Naturlich.ro
  |  

Setul Aruba de la Naturlich se caracterizează, după cum arată și numele, printr-un look exotic, proaspăt, tineresc. Dacă e să-l luăm piesă cu piesă, vedem că Aruba nu prea diferă de seturile deja clasice, ca număr de piese și funcțiuni, dar intră totuși într-o altă categorie, originală, și asta mulțumită designului neuniform și combinației cromatice mai puțin întâlnite în casele românilor: culoarea nucului, în amestec cu un cenușiu mat, concentrat. Ca materiale, setul Aruba de la Naturlich este din plăci aglomerate de lemn, îmbrăcate în furnir. +5 www.naturlich.ro

Setul Aruba cuprinde mai multe piese de mobilier: comoda de tv, prevăzută cu trei spații de depozitare (unul are rol estetic, fiind deschis, celelalte două sunt închise cu sertare); o poliță suspendată pe perete, cu patru spații de depozitare deschise; și două module pe picioare, egale ca înălțime dar diferite ca design, spații de depozitare închise/deschise. Au rol de vitrine, dar aspectul modern și foarte cald face ca această denumire învechită să nu li se potrivească. Dispun de sistem de iluminare pe interior și de polițe din sticlă, ascunse vederii. +5 www.naturlich.ro +5 www.naturlich.ro +5 www.naturlich.ro

Vestea bună e că fiecare dintre piesele Aruba de la Naturlich se poate cumpăra separat de restul, urmând să devină pata de culoare a oricărui living în căutare de notă personală.