logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

imm Cologne 2019: o ediție de excepție

În perioada 14 ianuarie 2019-20 ianuarie 2019 s-a desfășurat la Koln unul dintre evenimentele de căpătâi ale industriei de design interior la nivel mondial: imm Cologne & Living Kitchen. A fost o ediție spectaculoasă, din punctul de vedere al numărului de participanți, dar și al inovației mobilierului.

imm_cologne2019-3836
Trenduri în amenajările interioare și soluții inovatoare pentru bucătăriile de mâine/Imm-cologne.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Ianuarie 2019

Cifrele arată bine:
•    150.000 vizitatori dintre care 52% din afara Germaniei
•    Vizitatori din 145 de țări europene și state precum China, SUA, America Latină
•    Creștere vizibilă a numărului de vizitatori europeni din state precum: Grecia, Irlanda, Portugalia
•    +13% mai mulți vizitatori din Europa de Est comparativ cu ediția 2018
•    Vizitatori profesionali, în căutare de oportunități business: JYSK, Amazon, Wayfair, Boston Interiors, Alinea

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.com
De-a lungul a șapte zile pline, imm Cologne & LivingKitchen au fost principalul nucleu al industriei de mobilă și design interior la nivel global. Dincolo de participarea masivă a expozanților și vizitatorilor în egală măsură, s-au stabilit noi direcții în ce privește amenajările interioare și s-au impus deja câteva trenduri.

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.com
Pe lângă un eveniment în cadrul imm Cologne, Living Kitchen este un adevărat show al inovației în bucătărie, locul care atrage un segment impresionant de specialiști, producători și distribuitori de mobilă, design și soluții pentru bucătărie. Cei 271 de expozanți au provenit din 28 de state, și au atras la standurile Living Kitchen 50.000 de vizitatori. Ca-n fiecare an, și cu ocazia ediției 2019 a Living Kitchen s-au lansat noi concepte și s-au experimentat soluții menite să transforme bucătăria viitorului într-un produs tangibil astăzi.

„Atmosfera excelentă din galeriile Living Kitchen de-a lungul tuturor zilelor de show dovedește cât de important este acest eveniment pentru industria de profil la nivel internațional, dar și cât de important este pentru economia Germaniei”, a explicat Gerald Bose, președintele Kolnmesse.  Din partea retailer-ilor, Thomas Grothkopp, director al German Retail Association for Home and Office Furniture, a declarat: „Încă o dată, imm Cologne și Living Kitchen au fost sursa de inspirație a designului de mobilier și principalul spațiu al contactelor de afaceri; au deschis tuturor apetitul pentru amenajările interioare și au asigurat un început dinamic al anului 2019”.

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.com
Imm Cologne și Living Kitchen sunt organizate de Kolnmesse, lider în evenimentele industriei de mobilier și stil de viață. Pe lângă deja tradiționalele evenimente Orgatec, Spoga+gafa, Interzum și kind+jugend, Kolnmesse își îmbogățește portofoliul și cu evenimente precum idd Shanghai, Pueri Expo și Interzum Guangzhou.

Următoarea ediției imm Cologne & Living Kitchen se va desfășura în perioada 13-19 ianuarie 2020.
 

Publicitate