logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Soluții pentru lada de sub pat

Nevoia de depozitare ne urmărește până și în dormitor. Mai folosește cineva ladă sub pat? Pentru că această modă a cam trecut, dar nevoia de spațiu a rămas, producătorii de mobilă din România au găsit alte soluții: lada încorporată patului. Noutatea ține de modul de acces.

profil-3835
Nu renunța la spațiul de depozitare al patului!/Diellemodus.it  Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Ianuarie 2019

În zilele noastre, nimeni nu-și mai poate lăsa lada „liberă” sub pat, din cauza prafului tot mai prezent în casele românilor. Plus că accesul la ea e dificil. Așa că iată ce ne propun producătorii de mobilă din țara noastră:

Paturi cu somieră rabatabilă

Damasc Pat
Damasc Pat
www.atriacenter.ro

Aici tipul de rabatare și cel de ridicare electrică pot varia, de la două secțiuni de somieră, fiecare rabatabilă pe lateral, până la soluția de rabatare a întregii somiere, și de la ridicarea pe verticală până la ridicarea somierei pe o parte.

Paturi cu sertare

www.mobexpert.ro

Acest tip de pat este unul mereu la modă, regăsit în casele cu atmosferă caldă, intimă, și cu mobilier de regulă inspirat de stilul ultrapractic scandinav. Sertarele au dimensiuni generoase și se pot regăsi fie pe o parte sau alta a patului, fie pe tăblia de la picioare, fie chiar pe toate laturile structurii lemnoase a acestei piese de mobilier.

Paturi pe platforme

www.artamobilei.ro

Aceasta este o soluție destul de modernă, clasica somieră  fiind scoasă din ecuație. Salteaua se așază pe o platformă înaltă, prevăzută cu nenumărate spații de depozitare ce țin inclusiv loc de noptiere. Unii designeri îndrăzneți construiesc această platformă sub forma unui adevărat minidressing, dotat cu uși, sertare și rafturi la vedere.
Așadar, nu renunțați cu totul la ideea de a folosi spațiul de sub pat.
 

Publicitate