logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Orgatec 2018: tendințe de reinventare a fotoliului office

Cea mai nouă ediție a evenimentului Orgatec a uimit prin inovație la nivel de design. Am luat la analizat ultimele tendințe în ce privește designul clasicului fotoliu office și am rămas uimiți de evoluția acestei piese de mobilier. Urmează o revoluționare a atmosferei din birouri.

orgatec_osram-3830
Propuneri uimitoare pentru fotoliul din birou/Orgatec.com
Andreea Chiru  |  21 Ianuarie 2019

Orgatec este un eveniment de marcă al industriei mobilierului office la nivel internațional, drept pentru care e considerat un deschizător de drumuri în ce privește tendințele anului; se organizează anual la Koln și atrage un număr tot mai mare de vizitatori și expozanți. Cea mai recentă ediție Orgatec a găzduit prezența a circa 450 de producători și designeri de mobilă pentru spațiile de lucru de acasă și de la birou.

Accentul inovator a căzut pe fotoliul office. Forme noi, design inedit, funcții practice, cromatică îndrăzneață – acestea sunt coordonatele fotoliului office în acest an.

www.orgatec.com
Biga by Luxi este un model de fotoliu ultramodern, inspirat din forma vechilor trăsuri romane. Asigură intimitate la nivel acustic, fără a izola omul de cei alături de care lucrează. Elementul cel mai aparte îl reprezintă dotarea cu roți care pot fi însă înlocuite cu o pereche de picioare obișnuite.

www.orgatec.com
Olandezii de la Dum ne propun un model de fotoliu office cu aspectul unei adevărate cabine office. Pe cât este de comod, pe atât este de practic în munca din spații deschise, mulțumită spătarului în formă de cutie cu izolată fonic.

www.orgatec.com
Danezii de la Muuto au simplificat, în schimb, lucrurile, prin fotoliul Oslo, cu rol în sala de așteptare sau ședințe. Ceea ce iese în evidență este combinația de linii geometrice și margini rotunjite, totul fiind creat într-un spirit al deschiderii spre comunicare și relaxare.
De observat: culoarea verde s-a purtat în mod deosebit la Orgatec 2018!

Publicitate
Publicitate