logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cum să-ți transformi sufrageria în living

Nu degeaba spuneam cu ani în urmă sufragerie și astăzi spunem living. Nu e vorba de folosirea unui termen care să sune doar mai modern, ci e mai mult decât vorbă – e o atmosferă! Și o groază de reguli de amenajare interioară! Și o adaptare a mobilei la noile moduri în care ne petrecem astăzi timpul acasă.

decorative_wall_mounted_shelves-3823
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Ianuarie 2019

Vechea noastră sufragerie era acea încăpere în care îți primeai invitații, expuneai vesela primită de la nași și pe care, cum se lăsa întunericul serii, o transformai în dormitor pentru copii, trăgând canapeaua cu funcție de pat. Ei bine, astăzi conceptul de sufragerie a dispărut. Livingul care i-a luat locul e cu totul și cu totul alt spațiu! În primul rând e un spațiu digitalizat. Micul televizor alb-negru pe care-l țineai mai mult închis decât deschis astăzi are cu totul alte proporții și accesorii. Canapeaua nu mai un surogat pentru al doilea pat al familiei. Biblioteca nu mai e un corp masiv în care să-ți ascunzi hainele. Iar accesoriile pentru perete nu se mai limitează la simple picturi, ci iau adesea forma unor piese de mic mobilier cu funcții foarte practice.

www.pinterest.com

Livingul de azi nu are nicio legătură cu sufrageria de ieri, sau nu ar trebui să aibă, ca să-l putem numi cu adevărat living. În primul rând, e un spațiu care să inspire relaxare, confort, socializare și multă distracție în fața televizorului. Trebuie să fie un spațiu personalizat, marcat de culoare și originalitate. Trebuie să fie un loc în care să-ți dorești să ajungi cât mai repede, un loc în care să-ți încarci bateriile, un loc care să te reprezinte.

www.modela.ro
Petreci mai mult timp în fața televizorului decât citind cărți? Atunci renunță la tradiționala bibliotecă masivă și fă loc unui televizor cu diagonală cât mai mare. Primești adesea prietenii acasă? Atunci mută masa în bucătărie și mai cumpără o canapea pentru a dubla spațiul de socializare. Ai mai multe obiecte decorative decât spațiu pe pereți? Atunci pune o poliță pe perete și sprijină pe ea toate accesoriile preferate!
Livingul de azi este despre cum să te simți cât mai în pielea ta acasă. Îl poți amenaja în funcție de activitățile tale preferate.

Publicitate
Publicitate