logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Woodman – birou invizibil pentru acasă

Pentru cei care își doresc un birou acasă, dar nu stau foarte bine la capitolul spațiu, soluțiile sunt din ce în ce mai atrăgătoare. Spre exemplu, mobilierul extensibil devine pe zi ce trece tot mai inovator, iar de curând și-a mutat atenția pe piesele de tip office.

woodman2-3821
Biroul consolă sau biroul extractibil/Favi.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Ianuarie 2019

Adică, sunt disponibile pe piața producătorilor de mobilă tot mai multe soluții de mobilă de birou multifuncțională. Cel mai adesea, biroul a fost „ascuns” într-o altă piesă de mobilă, prin diverse trucuri de design și detalii mecanice.

Woody de la Woodman, spre exemplu, este o birou ascuns într-o consolă. Atunci când nu este folosit ca piesă cu funcții office, Woody are aspectul unei console cuminți, pe care poți ține o lampă, cărți sau alte mărunțișuri. Atunci când e nevoie să lucrezi de la birou, extensia Woody asigură toate funcțiile unui… birou de acasă. Blatul de lucru se trage în afară, oferind tot confortul unui birou obișnuit. Mișcarea de extragere este simplă, masa alunecând pe o șină metalică.

Stilul minimalist se recunoaște în liniile simple, curate ale designului acestui birou, iar finisajul alb transformă piesa Woody de la Woodman într-una aproape invizibilă, dacă se poziționează în fața unui perete alb. Este o soluție nu doar modernă și estetică, ci și accesibilă din punct de vedere financiar.

www.favi.ro
www.favi.ro
www.favi.ro

 

Publicitate
Publicitate