logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Balansoare moderne pentru atmosferă de altădată

Foarte puțină lume mai are astăzi prin case, pe balcon eventual, un balansoar. Și totuși, această piesă de mobilier simpatică și prietenoasă a fost zeci de ani la rând nelipsită din atmosfera de familie românească. Astăzi, balansoarul se întoarce cu un nou look.

DB__29_-3818
Mobilier plin de amintiri/Tapisal.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Ianuarie 2019

Balansoarele din lemn natural, create după tipare moderne, au revenit pe piața producătorilor de mobilă din țara noastră. Sunt realizate de Tapisal, o firmă de mobilă din Brăila, cu o experiență în producția de mobilier de circa 25 de ani.

Pornind de la nevoia de legănare după o zi obositoare de muncă, balansoarele Tapisal beneficiază de un design destul de neobișnuit pentru această veche piesă de mobilier, un design modern, împrumutat de la scaunele rustice contemporane. Unghiurile ascuțite au fost înlocuite de margini rotunjite, astfel încât să creeze impresia unei îmbrățișări. Există mai multe modele, simple dar spectaculoase, diferențele ținând de existența brațelor și de forma picioarelor.

www.tapisal.ro

Tapisal confecționează aceste balansoare din lemn stratificat și lemn masiv, cu elemente sculptate și strunjite. Finisajul e unul natural, pentru a încadra aceste piese în stilul rustic actual, iar clienții care-și doresc și un element de maxim confort, pot opta pentru perne tapițate la nivelul spătarului și șezutului.

www.tapisal.ro

O colecție de tradiție!
 

Publicitate
Publicitate