Ethan Allen România – mobilă în culoarea anului 2019

Magazinul Ethan Allen din Băneasa propune bucureștenilor să dea un aer modern, proaspăt locuințelor, adoptând culoarea anului 2019 – living coral. În acest sens, câteva piese de mobilă și accesorii sunt deja disponibile la vânzare și vin la pachet cu câteva sfaturi de la specialiști.

 +4
Mobilă Living Coral în România/Ethanallen.ro
  |  

La finalul anului trecut, Institutul Pantone a ales culoarea Living Coral drept culoarea lui 2019; alegerea s-a bazat pe nevoia de calm, relaxare, fugă din calea unui ritm tot mai alert al vieții moderne. Acum, magazinul Ethan Allen din Băneasa ne arată cum putem folosi această nuanță acasă și ne recomandă și câteva dintre piesele lor de mobilier. Iată sfaturile lor!


Semnificație
Living-coral este o culoare optimistă și caldă, ce îndulcește un interior, indiferent de contextul în utilizării.

Contextul potrivit
Designerii Ethan Allen România recomandă folosirea culorii 2019 într-un apartament modern urban, dar și într-o casă de vacanță situată pe malul mării. +4 www.ethanallen.ro

Combinații cromatice
Albul și culorile neutre (bej, crem, gri) fac echipă bună cu Living Coral. Designerii Ethan Allen sfătuiesc la moderație în folosirea culorii anului 2019. Practic: ca nuanță principală, Living Coral ar putea fi regăsită ca piesă de mobilă - canapea sau fotolii, sau ca opțiune finisaj al unuia dintre pereți (tapet sau vopsea). Ar merge și câteva accesorii Living Coral: lămpi, pernuțe decorative, vaze, pled. +4 www.ethanallen.ro +4 www.ethanallen.ro

Despre Ethan Allen
Ethan Allen este un retailer american de mobilă de lux, cu afaceri de aproape 750 mil. dolari şi aproximativ 300 de magazine (proprii şi francize) în SUA. Magazinul din Băneasa este prima franciză Ethan Allen din Europa.


Mobila care-ți face chef de ducă

Sărbătorile de iarnă abia s-au încheiat, dar cheful de vacanță și relaxare rămâne. Iar pentru a prelungi impresia că viața trebuie să fie o călătorie veselă, am ales să vă arătăm astăzi câteva piese de mobilier disponibile în România care te fac să te simți ca-n concediu.

 +4
Mobilier în forme atipice, culori deschise, stil de vacanță/Exotique.ro
  |  

Fie că e vorba de design, materiale sau formă, chiar cromatică, aceste piese de mobilier își găsesc locul nu doar în case de vacanță, ci mai ales în locuințele de zi cu zi, pentru a aduce aici atmosfera unei vacanțe pitorești – la munte, la mare, chiar la țară.

 +4 www.mobexpert.ro
Oliver de la Mobexpert este un fotoliu aparent împletit din ratan pe pernele căruia ne putem simți ca la mare. În realitate, Oliver reprezintă combinație de lemn și frunze de banan, având forma casei melcului. Spătarul rotund asigură un plus de confort, dar în același timp îmbogățește vizual încăperea.

 +4 www.sissoo.roComoda Sisso e o piesă de mic mobilier din colecția de mobilă reciclată, din lemn de mango. Designul vesel și combinația cromatică a sertarelor duc cu gândul la un weekend vesel la țară. Parcă simți nevoia să-ți faci bagajele numai când vezi forma acestei comode.

 +4 www.exotique.roPentru cei care adoră stilul rustic al cabanelor de munte, ideală e măsuța denumită T18, de la Exotique. Ea concentrează esența minimalismului: design inovator, materiale naturale, expresivitate maximă.  Aproape că nu-ți vine să pui ceașca de vin fiert pe ea...
Care este preferata voastră?


Lamptekture – reduceri de preț la cele mai originale lămpi

Dacă doriți să dăruiți de acest Crăciun caselor voastre un cadou cu adevărat special, Lamptekture este o soluție. Sub acest nume, un inginer și un arhitect creează cele mai interesante și originale abajururi pentru corpuri de iluminat de mai multe feluri.

 +7
Corpuri de iluminat cu accente etno moderne/Lamptekture.ro
  |  

Lamptekture este un nume relativ nou pe piața produselor de design din România, însă absolut original. Corpurile de iluminat sunt de mai multe feluri – veioze, lampadare și lustre – având abajururi create într-o explozie de modele și culori moderne. Este o combinație inedită de spirit etno și forme abstracte, ducând la produse ieșite din comun.

Colecția se compune din mai multe modele, fiecare purtând câte un nume extrem de pitoresc: Cuptor, cu variantele Vineri (în nuanțe dominante de albastru) și Duminică (combinație cromatică de alb și negru), Gustar cu variantele Vineri și Sâmbătă (pattern jucăuș, culori vesele, imprimeu tradițional), Răpciune cu variantele Sâmbătă (motive tradiționale românești interpretate în manieră modernă) și Duminică (forme abstracte în alb și negru), Brumărel cu variantele Marți (o combinație de pattern-uri tradiționale clasice și moderne) și Joi (vedeta colecției, cu o combinație cromatică de alb și portocaliu pe fond negru).

 +7 www.lamptekture.ro
Brumărel reprezintă de altfel o lampă unicat, de fapt lampadar, prevăzută cu un mic element ce servește pentru depozitarea mărunțișurilor casei – chei, telefon sau bijuterii.
În perioada 10-17 decembrie, toate corpurile de iluminat Lamptekture sunt disponibile cu o reduceri de preț de până la 30%. Spor la cumpărături! +7 www.lamptekture.ro +7 www.lamptekture.ro +7 www.lamptekture.ro +7 www.lamptekture.ro +7 www.lamptekture.ro
 


Culoarea anului 2019 – Living Coral

An de an, prestigiosul Institut Pantone desemnează culorile care vor domina lumea modei vestimentare și a amenajărilor interioare. Pentru anul care urmează, specialiștii Pantone au decis să aleagă o nuanță plină de optimism și spirit viu.

 +4
Culoarea anului 2019, LIVING CORAL/Pantone.com
  |  

Living Coral este culoarea anului 2019, o nuanță corai cu irizații aurii, ceea ce schimbă total modul în care cei mai mulți dintre noi ne închipuim mobilierul ideal pentru casă. Living Coral reprezintă o alegere sofisticată ce ne poate da bătăi de cap dacă nu cunoaștem suficient de bine cele mai noi colecții de mobilier ale producătorilor din România.

Living Coral denotă optimism, eleganță și însuflețire plină de delicatețe. Nu este o culoare neapărat feminină, ci mai degrabă o nuanță a fluidității, a luminii și căldurii. Irizațiile aurii au rolul de a energiza pozitiv atmosfera. „Vibrantă, dar delicată, Living Coral înconjoară cu căldură și răsfăț pentru a ne oferi tot confortul de care avem nevoie într-un mediu modern mereu schimbător”, explică cei de la Institutul Pantone alegerea. Culoarea transmite intimitate, chef de viață, interacțiune umană și nevoia de comunicare mai sinceră pe fondul unei lumi tot mai dominate de tehnologie.

Vestea bună este că unii dintre producătorii de mobilă din România au simțit aceeași nevoie de a aduce viață în casele oamenilor, lansând deja pe piață piese de mobilier în nuanțe apropiate de Living Coral. +4 www.mobexpert.ro Fotoliu Chesterfield de la Mobexpert  +4 www.mood-furniture.com Bufet Linea de la Mood Furniture by Izzi Design Box  +4 www.mobiladalin.ro Canapea Flow de la Mobila Dalin


Dizainăr – trei produse pentru atmosfera de iarnă

Pentru că din seara aceasta dăm startul sărbătorilor de iarnă, am decis să vă ajutăm cu amenajarea casei în haine specifice. Ne vom limita însă la exemple de produse minimaliste ce contribuie la atmosfera sărbătorească fără să ocupe cine știe ce spațiu. Așadar, accesorii pentru acasă.

 +4
Atmosfera sărbătorilor de iarnă cu produse originale/Dizainar.ro
  |  

Am „scotocit” în magazinul Dizainăr pentru că aici sunt celebrate momentele iernii în modul cel mai original. Produsele sunt românești, unicat, realizate de designerii momentului, de cea mai bună calitate, pentru că și materialele sunt dintre cele mai bune.


Lampă aromoterapie – un excelent exemplu de accesoriu ce contribuie din plin la crearea unei atmosfere de poveste de iarnă. Lămpița este din ceramică, pictată manual, reprezentând o căsuță iluminată în miniatură. Se folosește pentru aromoterapie. +4 www.dizainar.ro

 

Cuier Moise – un simbol de netăgăduit al existenței lui Moș Crăciun, acest cuier pentru perete are un design simpatic, sub forma unui cap de ren. Culoarea roșie este în ton cu amenajarea de Crăciun a casei, iar coarnele servesc ca elemente pe care să-ți agăți hainele și gențile. Material: metal vopsit electrostatic. +4 www.dizainar.ro

 

Lampa Pongo – dincolo de faptul că este un corp de iluminat, deci un produs perfect funcțional și necesar, Pongo are designul specific atmosferei de iarnă, adică forma unui con de brad. Este recomandată atât spațiilor private, cât și publice, lumina fiind una caldă și intimă, de atmosferă la gura sobei. +4 www.dizainar.ro
Sunt doar trei dintre produse de Crăciun disponibile.