logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

MERAX – fotoliul care se rotește la 360 de grade

Pe principiul mobilierului de folosit doar când ai chef și de făcut să dispară când nu e folosit, am ales să vă inspirăm în acest weekend cu un fotoliu atât de confortabil și cochet, încât schimbă atmosfera din living. Poate fi folosit inclusiv în camera copilului sau în dormitor!

merax1-3811
Mobilă pentru distracție/Amazon.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Ianuarie 2019

A fost denumit Merax și se încadrează categoriei de piese de mobilier pliabil, tineresc și minimalist. Fotoliul poate fi comandat online de pe Amazon, și se adresează caselor de tineri, obișnuiți cu petrecerile și dese schimbări de locuință.

Te ia amețeala cu acest fotoliu, la propriu! Conceput sub forma unei fotoliu pentru jocuri video, Merax este dotat cu o bază pe care se poate roti într-un unghi de 360 de grade. În plus, Merax dispune de trei poziții de reglare a spătarului, ceea ce te convinge să-l folosești inclusiv când vrei să tragi un pui de somn pe timpul zilei.

www.amazon.com
Țesătura este tricotată din bumbac rezistent, de cea mai bună calitate, care permite circularea aerului și asigură ușurință în cazul curățării. Bonus: când nu-l folosești, poți împacheta scaunul și ascunde într-un colț al încăperii.

Publicitate