logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobila care-ți face chef de ducă

Sărbătorile de iarnă abia s-au încheiat, dar cheful de vacanță și relaxare rămâne. Iar pentru a prelungi impresia că viața trebuie să fie o călătorie veselă, am ales să vă arătăm astăzi câteva piese de mobilier disponibile în România care te fac să te simți ca-n concediu.

exotique_set_ak-3806
Mobilier în forme atipice, culori deschise, stil de vacanță/Exotique.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Ianuarie 2019

Fie că e vorba de design, materiale sau formă, chiar cromatică, aceste piese de mobilier își găsesc locul nu doar în case de vacanță, ci mai ales în locuințele de zi cu zi, pentru a aduce aici atmosfera unei vacanțe pitorești – la munte, la mare, chiar la țară.

www.mobexpert.ro

Oliver de la Mobexpert este un fotoliu aparent împletit din ratan pe pernele căruia ne putem simți ca la mare. În realitate, Oliver reprezintă combinație de lemn și frunze de banan, având forma casei melcului. Spătarul rotund asigură un plus de confort, dar în același timp îmbogățește vizual încăperea.

www.sissoo.ro
Comoda Sisso e o piesă de mic mobilier din colecția de mobilă reciclată, din lemn de mango. Designul vesel și combinația cromatică a sertarelor duc cu gândul la un weekend vesel la țară. Parcă simți nevoia să-ți faci bagajele numai când vezi forma acestei comode.

www.exotique.ro
Pentru cei care adoră stilul rustic al cabanelor de munte, ideală e măsuța denumită T18, de la Exotique. Ea concentrează esența minimalismului: design inovator, materiale naturale, expresivitate maximă.  Aproape că nu-ți vine să pui ceașca de vin fiert pe ea…
Care este preferata voastră?

Publicitate
Publicitate