logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

FOREST – mobilă cum nu ai mai văzut în România!

Dacă vrei să spargi deja banalele tipare, folosind pentru living tradiționalul lemn natural, îți recomandăm un set de mobilă ieșit din comun. Inspirat din dragostea pentru pădure, se compune din mai multe piese cu rol de depozitare, dar schimbă complet tot ceea ce știai despre mobila modernă.

Forest-3805
O nouă eră a lemnului/Lemnarium.com
Andreea Chiru  |  08 Ianuarie 2019

Vorbim despre un set de mobilă pentru living denumit Forest, nu doar din pricina materialelor folosite, ci mai ales a sursei de inspirație în ce privește designul. Forest transformă încăperea într-un omagiu plin de bun gust, adus pădurii și lemnului, folosind forme geometrice neașteptate, dar pline de armonie și aer proaspăt.
Forest cuprinde un raft de perete, o comodă pentru televizor și o măsuță de cafea. Fiecare dintre aceste elemente are un design absolut original. Raftul Forest are forma piscurilor de munte, acoperite de brazi, și este perfect funcțională în rol de minibibliotecă suspendată.

www.lemnarium.com

Comoda tv merge pe aceeași linie de design, a unghiurilor înguste, dar ceva mai complexe din punct de vedere al combinației spațiilor de depozitare. Rolul ei estetic este de a aminti statornicia și robustețea pădurilor de stejar, delimitând în același timp spațiu de depozitare în șase locuri distincte și asigurând inclusiv loc pentru televizor. De remarcat detaliul estetic deosebit, asimetric, obținut prin împărțirea suprafeței superioare pentru a crea loc unei plante decorative!
www.lemnarium.com

În sfârșit, masa de cafea preia de asemenea motivul piscului de munte, dar are ca sursă de inspirație o mică poiană de munte, în jurul căreia să se strângă familia. Designul mesei este unul original, pitoresc în cel mai modern mod cu putință.

www.lemnarium.com

Setul Forest a fost lansat de atelierul de mobilă Lemnar din județul Neamț, în colaborare cu arhitectul Alexandru Sescioreanu. Felicitări!

Publicitate
Publicitate