logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Start Decor: cele mai moderne modele de șemineu

Pentru că tot e frig afară și avem chiar și zăpadă, iar cei mai mulți dintre noi tare ne-am adăposti acum „la gura sobei”, am căutat să aflăm cum mai arată șemineul din zilele noastre. Și la o prima raită pe site-urile furnizorilor din România de șemineuri am descoperit câteva modele inedite.

startdecor_profil-3800
Șemineu electric Matterhorn, încorporat unei comode tv, prevăzute inclusiv cu spații de depozitare tip bibliotecă/Startdecor.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Ianuarie 2019

Cei de la Start Decor dispun de o gamă variată de șemineuri, întrunind mai toate gusturile. Extremele sunt stilul clasic, respectiv stilul ultramodern. Vă arătăm câteva modele de șemineuri din ambele categorii, șemineuri care pe lângă faptul că încălzesc încăperea, sunt și un detaliu estetic extraordinar pentru orice casă.

Rondo este un șemineu cu un design futurist. Formele geometrice rotunde și cele unghiulare se întâlnesc în încercarea de a trimite acest dispozitiv de încălzire a livingului într-un viitor cât mai minimalist și îndepărtat. Este un model electric, flăcările nu sunt adevărate, deci e exclus riscul aprinderii casei, dar beneficiile rămân cele clasice: căldură și o atmosferă intimă. Se bazează pe tehnologia Opty-mist, adică iluzie perfectă a flăcărilor și chiar fumului, căldura fiind generată prin aburi. Șemineul Rondo funcționează între 14 și 17 ore, înainte să fie nevoie ca rezervorul de apă să se umple. Modul de acționare e atât manual, cât și controlat prin telecomandă.

www.startdecor.ro

Newcastle e un model de șemineu aparent clasic, dar încorporat unei piese de mobilier tip colțar, ceea ce umple perfect unghiurile dificile ale încăperii. Vorbim totuși de un șemineu electric, cu termostat și funcție de încălzire pentru cei dornici de atmosfera vechilor case boierești, nu și de efortul procurării de lemne și alimentării șemineului. Finisajul este din lemn de cireș, iar telecomanda permite alegerea intensității flăcărilor și chiar culoarea.

www.startdecor.ro

Gama de șemineuri de la Start Decor e mai bogată de atât și merită văzută.
 

Publicitate