logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cum să amenajezi biroul pentru munca creativă

Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Iunie 2016

Joburile ce presupun muncă creativă sunt cel mai dificil de făcut de la birou. Pentru că e nevoie de surse de inspirație, greu de găsit în mobila de serie și în stilul de amenajare lipsit de personalitate: pereți albi, tavan ce-ți cade în cap, birouri micuțe, din PAL și MDF, înghesuite în șir indian.

www.silvaartis.ro
Birou din lemn de stejar periat, cu bară din inox. Formă de piramidă răsturnată pentru dinamică vizuală.

www.silvaartis.ro
Spații depozitare office: un corp atipic, cu spații de depozitare a actelor și accesoriilor de birou, în stil modular

Soluția lui Ciprian Manda, arhitect și designer de produs în cadrul atelierului Silva Artis, pentru amenajarea unui birou destinat muncilor creative: materiale neobișnuite și design original, de la caz la caz. Adică fiecare birou trebuie să arate altfel.

www.silvaartis.ro
Birou cu sertare: blat netivit de stejar, sertare pivotante, finisaj în coadă de rândunică

Sfaturi de amenajare interioară a spațiilor office:
•    Biroul trebui să fie prietenos cu angajații. Adică inspirat de angajați și de natura activității lor. Soluție de amenajare de la Ciprian Manda: materiale de calitate, design de mobilier în ton cu domeniul de lucru. De ținut cont de hobby-urile angajaților, de preferințele lor pentru petrecerea pauzei de masă, de pasiunile lor comune – ușor de transpus în obiecte decorative care să personalizeze biroul.

•    Creativitatea este stimulată de creativitate. Soluția lui Ciprian Manda: design de mobilier inedit, unic, realizat prin folosirea unor materiale mai puțin uzuale pentru spațiile office. Piesele de mobilier atipice sunt în sine o sursă de inspirație pentru angajați, le stimulează creativitatea în afara tiparelor.

•    Ciprian Manda spune un NU categoric mobilei de birou proiectată să răspundă unor necesități pur cantitative. La fel, de ocolit stilurile de amenajare inspirate din trecut, pentru că nu sunt deloc inspiraționale pentru joburile creative de azi. Mobila în stil minimalist modern este principalul trend al anului 2016 în amenajarea birourilor pentru munca creativă.

Axioma lui Ciprian Manda: diversitatea și identitatea mobilierului de birou stimulează creativitatea angajaților.

www.silvaartis.ro
Birou Plant, pentru iubitorii de spații verzi

Cine este Ciprian Manda: arhitect de profesie, este atât de îndrăgostit de lemn încât s-a apucat de realizat mobilă unicat din lemn masiv, căutând să dea fiecărui produs un design cât mai natural, inspirat de ceea ce a creat deja natura.

www.silvaartis.ro
Masă de conferință, din stejar masiv, cu finisaj în ulei, respectând identitatea lemnului

Publicitate
Publicitate