logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Medalion: stil baroc în bucătărie

Ardudana este cunoscut ca mare producător de mobilă de artă în Romania, iar colecțiile sale de mobilier pentru bucătărie nu se dezmint. Din gama colecțiilor de mobilă de tip colțar pentru bucătărie, face parte și spectaculosul set baroc Medalion.

ardudana-1326
Mobilierul baroc se caracterizează printr-un accent pe bogăția ornamentațiilor, forma curbată a picioarelor și prețiozitatea stofelor de tapițerie - Ardudana.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Iunie 2016

Ardudana rescrie istoria mobilierului pentru bucătărie. Cu toate că vechile colțare și-au cam pierdut din actualitate, setul Medalion de la Ardudana iese în evidență printr-o rebranduire a conceptului și accent pe stilul baroc.

Setul Medalion de la Ardudana este conceput pentru bucătăriile clasice, elegante și sofisticate din România, constând într-un set de canapeluță cu trei locuri, două scaune, un taburet și masa de luat o gustare. Ardudana a dat acestui set Medalion un design în stil baroc, care ia ochii, prin frumusețea și bogăția detaliilor artistice imprimate pe stofa ce îmbracă canapeaua, taburetul și fotoliile, în vreme ce formele rotunde transmit armonie și eleganță. Brațele scaunelor Medalion de la Ardudana, precum și picioarele mesei, sunt curbate, amintind vag de forma labelor de felină – detaliu specific barocului.

Realizat din lemn masiv de stejar, vopsit în alb și tapițat cu stofă lucioasă, setul de mobilier Medalion de la Ardudana se încadrează în categoria mobilei de artă în stil baroc. Ardudana pune la dispoziția clienților săi inclusiv produse de curățare și întreținere a mobilierului de artă din lemn masiv și a stofelor de gală.

Publicitate