logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ravenna, dormitorul pictat MANUAL

Dormitorul Ravenna de la Sarmexin se înscrie în gama mobilierului de artă, însă dincolo de ornamentele sculptate, de data asta pictura este cea care atrage atenția. Este pentru prima dată când Sarmexin lansează o colecție de mobilier pictat.

ravenna_de_la_sarmexin-1322
Ravenna - un dormitor cu pictură aplicată pe lemn de tei
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Iunie 2016

Lansarea dormitorului Ravenna de la Sarmexin a avut loc în cadrul Bife-Sim 2015. Vorbim despre mobilă pentru dormitor. Accentul artistic cade nu neapărat pe sculptura lemnului, ci pe pictura manuală aplicată fiecărei piese de mobilier a dormitorului Ravenna.

Cele două tăblii ale patului, comoda cu oglindă, noptiere și ușile dulapului din colecția de dormitor Ravenna sunt din lemn masiv de tei, frumos vopsit într-o nuanță albă, călduroasă, peste care s-au aplicat picturi realizate de un artist plastic. Picturile florale au fost executate pe pânză, apoi aplicate pe lemnul mobilierului. La baza fiecărei picturi din dormitorul Ravenna de la Sarmexin se poate distinge semnătura artistului.

Dulapul Ravenna este cea mai impozantă piesă de mobilier a acestei colecții, prin dimensiuni și generozitatea spațiilor de depozitare. Poate fi comandat cu două sau cu patru uși, în funcție de preferințele clientului. Pictura manuală e însă cel mai bine pusă în valoare pe cele două tăblii ale patului Ravenna. La cerere, dormitorul Ravenna poate fi pictat cu alt model.