logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Decorațiuni office care te inspiră

Prima condiție pentru a fi eficient la muncă este să-ți placă biroul tău. Prima condiție ca să-ți placă biroul tău este să fie personalizat. Prima condiție de personalizare a biroului este folosirea decorațiunilor.

decorare_birou-1845
Soluții simple, dar eficiente pentru personalizarea biroului / Pinterest.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Noiembrie 2016

Cum decorăm, deci, biroul? Într-un mod cât mai personal, pentru a reflecta hobby-urile noastre, preocupările și nevoia de creativitate. Iată câteva trucuri simple și ieftine pentru un birou pe care să-l îndrăgești:

1. Lumina. Ideal e să amplasezi biroul într-un loc scăldat de lumină naturală. Dacă nu se poate, optează pentru un corp de iluminat – o veioză, o lampă – cu design inedit, ceva ce să-ți capteze atenția și să te inspire. Recomandăm corpurile de iluminat amplasate direct pe postul de lucru.

www.pinterest.com
Lumină și natură verde - cele mai eficiente decorațiuni pentru birou

2. Poziția biroului. Cu cât poziția biroului este mai surprinzătoare, cu atât vei îndrăgi mai mult acest loc. Nu e nevoie de spațiu generos, ci doar de un amplasament aparte – biroul de sub scări, biroul pe colț, biroul din nișă, biroul din bucătărie.

www.pinterest.com
Biroul amplasat în locuri neașteptate este o sursă de inspirație zilnică

3. Culori. Pe cât posibil deschise, optimiste, pastelate sau intense, culorile sunt cele care garantează o stare de spirit ideală pentru munca la birou. Accesoriile de lucru, mouse-ul, pad-ul, tastatura, agenda de lucru – toate trebuie să fie pline de culoare. Alege accesorii de birou care să încânte vizual!

www.pinterest.com
Combinațiile de culori ale mobilei de birou trebuie să reflecte personalitatea posesorului

4. Ceva verde. Toți decoratorii de interioare vorbesc despre importanța naturii ca sursă de inspirație. Cu alte cuvinte, biroul trebuie amplasat într-o zonă cu ferestre spre priveliști naturale fermecătoare. Ceea ce, mai ales la oraș, nu prea se poate. Înlocuiește natura cu o plantă verde! Așază ghiveciul pe birou, într-un colț, dar la vedere. Pentru doamne, recomandăm florile în ghiveci.

www.pinterest.com
Micile accesorii de birou se aleg în funcție de personalitatea posesorului și de natura activității

5. Stimulare. Ce te motivează să-ți faci jobul? Orice ar fi, nu-ți uita motivația! Transformă citatul care te stimulează într-un poster sau tablou, și prinde-l pe peretele pe care-ți cad ochii cel mai des în timpul orelor de lucru.

www.habitissimo.es
Nu uita de ce ești la birou! Mesaje de autostimulare

6. Aroma succesului. Nu uita de micile aparate care împrospătează aerul biroului! Folosește-le în funcție de jobul tău! Aroma de citrice te pune pe picioare într-o dimineața grea, aroma de scorțișoară te ajută să te concentrezi, aroma de mentă îți împrospătează starea de spirit, iar aroma de levănțică te relaxează, îndepărtând senzația de stress.

Publicitate