logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Ikea: să vezi ce poți face c-un pantofar!

Un simplu pantofar, model Trones, a devenit pentru Ikea sursa de inspirație pentru un design interior neobișnuit. Ştiți dulăpioarele ieftine, colorate și rezistente în care ar trebui să ne ținem încalțămintea? Ei bine, Ikea le-a dat cu totul alte roluri.

ikea_trones_profil-1839
Pantofarul Trones: minimalist, ingenios, accesibil / Ikea.com.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Noiembrie 2016

Pantofarele Trones de la Ikea au devenit deodată mult mai interesante, prin simplul fapt că au încăput pe mâna decoratorilor de interioare. Aceștia le-au găsit cu totul alte funcționalități, transformându-le în piese de mobilier pe cât de practice, pe atât de senzaționale.

Pantofarul Trones de la Ikea e tăblie de pat
Da, și încă ce tăblie! Dincolo de faptul că te poți sprijini seara în pat de tăblia-pantofar, cea mai bună veste ține de funcția lor principală: depozitarea. Un simplu pantofar Trones Ikea poate fi folosit cu succes ca tăblie de pat cu spații de păstrare a lenjeriei și pernelor.

www.ikea.com/ro/ro/
Pantofarul Trones are rol și de tăblie, și de ladă de pat. Poate ține loc și de noptiere

Pantofarul Trones de la Ikea e vitrină pentru living
În locul bibliotecilor – vintrină masive și scumpe pentru sufragerie, putem aduce pantofarele Ikea. Micile dulăpioare pot fi combinate cromatic și prinse pe peretele ce domină zona principală de relaxare a casei. Sunt ideale pentru camuflarea cablurilor electrice, dar și pentru depozitarea cărților, și expunerea obiectelor decorative.

www.ikea.com/ro/ro/
Cu pantofarele Trones te poți juca în voie, până ce-ți iese o bibliotecă originală

Pantofarul Trones de la Ikea e minibar
Un modul de pantofar Ikea se poate transforma într-un minibar pentru acasă. Putem păstra în el sticlele de băutură și paharele pe balcon, turnând chiar și gheață în serile încinse de vară.

www.ikea.com/ro/ro/
Băuturi la gheață, adică într-un pantofar Trones. Materialul plastic împiedică scurgerea apei după topirea cuburilor de gheață

Pantofarul Trones de la Ikea e dressingul lui Grivei
Orice membru al familiei are câte ceva de depozitat – chiar si Grivei: lesa, prosopul, peria de blană, medicamentele și jucăriile. În loc să ne împiedicăm veșnic de ele în hol, le putem păstra discret într-un pantofar Trones.

www.ikea.com/ro/ro/
Cățelul are și el dreptul măcar la un dulăpior Trones

www.ikea.com/ro/ro/
Pentru dressingul lui Grivei se pot folosi un modul Trones sau mai multe

Publicitate