logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Încălzitoare exterioare: soluții de încălzire a terasei

Terasele și balcoanele sunt primele spații din care ne retragem atunci când începe sezonul rece. Există însă în România mai multe soluții de a le păstra calde și primitoare, tot timpul anului. Sunt soluții accesibile și eficiente.

incalzitoare_terasa_utihita.be-1853
Nu intrăm în casă imediat ce a venit toamna! Ci încălzim spațiile în aer liber / Utihita.be
Andreea Chiru  |  14 Noiembrie 2016

Încălzitoarele exterioare pentru balcoane și terase sunt de mai multe feluri și acoperă atât nevoia practică de încălzire, cât și dorința unui element care, estetic, să nu încurce. În România, sunt populare încălzitoarele cu raze infraroșii sub forma panourilor radiante și a încălzitoarelor încorporate mobilierului de terasă.

www.heaterlab.com
Te poți bucura de soare și priveliște pe terasă chiar și în zilele reci - cu încălzitoare de exterior

Avantaje:
•    Încălzitoarele cu raze infraroșii acționează asemenea razelor de soare, încălzind corpurile, și nu încăperea.
•    Temperatura poate fi reglată de către utilizator, după bunul plac.
•    Viteza de încălzire este extrem de rapidă, iar costurile de consum sunt foarte reduse. Materiale de lucru: aluminiu și inox, cu protecție împotriva ploii și umidității.
•    Se amplasează pe tavan sau pe perete, la o înălțime de peste 1,8 metri.
•    Încălzitoarele exterioare cu raze înfraroșii sunt perfect silențioase, nu le auzi, și nu generază curenți sau aer sau ridicarea prafului; sunt și inodore. În România, se folosesc cu succes atât în spații private (terase și balcoane), cât și în spațiile HoReCa (terase deschise, restaurante, săli de sport).

Modele populare:
Încălzitorul de terasă Heat & Sound & Light 4.0 kW de la Solamagic este un produs inovator, care asigură nu doar încălzirea teraselor, ci și o atmosferă propice petrecerilor cu prietenii. Pe lângă componenta de încălzire cu infraroșu, Heat & Sound & Light 4.0 kW asigură iluminarea spațiului și este prevăzut cu sistem audio pentru muzică. Sonorizarea, încălzirea și iluminarea teraselor exterioare pot fi folosite simultan sau alternativ, depinde de nevoile momentului.

www.incalzitoareterase.ro
Încălzitorul de terasă Heat & Sound & Light

Încălzitorul Omnis de la Nordinova se folosește atât pentru terasele deschise, cât și pentru cele închise. Constă într-o adevărată piesă de mobilier – încălzitorul este încorporat unei mese de bar, prevăzută cu blat în jurul căruia se pot petrece clipe vesele. Perioada de viața a becului este de 5000 – 7000 de ore; încălzitorul de terasă Omnis asigură încălzire pe trei direcții.

www.nordinova.ro
Model Statio Negru

Încălzitorul de terasă TERM 2000 de la Euroart are un design elegant, plăcut vederii, putând fi montat atât pe verticală, cât și pe orizonatală – depinde de criteriile spațiului. Reflectorul de căldură este de tip Bi-Focus ce asigură încălzire uniformă. Estetic, încălzitorul de terasă TERM 2000 este disponibil în două variante de culoare – Silver și Gold. Cântărește puțin, sub 3 kg, și, în ciuda puterii de încălzire, are dimensiuni reduse: 51 x 9,5 x 12,5 cm.

www.euro-art.ro
Încălzitor exterior model TERM 2000

Încălzitorul HEATSCOPE ® SPOT, disponibil în România prin ExclusivDesign, se numără printre cele mai noi modele sub aspectul estetic. E prevăzut cu tehnologie de încălzire cu halogen prin tuburi de carbon, generând un consum de energie cu 30% mai mic decât în cazul modelelor tradiționale. Alternative: cu panou de comandă sau cu telecomandă.

www.exclusivdesign.ro
Încălzitor terasă deschisă, model Heatscope Spot

Evident, există foarte mulți producători și distribuitori de încălzitoare exterioare în România. Un astfel de produs se alege în funcție de necesitățile fiecăruia: spațiu de încălzit, buget și design.

Publicitate