logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilă bucătărie: colțarul s-a reinventat!

Colțarul de bucătărie este o piesă de mobilă tradițională în casele românilor, dar care în ultima vreme și-a cam pierdut farmecul. Revine însă în forță, cu un design nou și funcții adăugate sub marca Elvila.

elvila_coltar_bucatarie-1860
Elvila personalizează mobila de bucătărie
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Noiembrie 2016

Bucătăria este spațiul cel mai îndrăgit de români – acolo se strânge toată familia în jurul meselor, acolo se bea cafea de dimineață, acolo se prepară felurile de mâncare preferate. Pornind de la acest principiu al unui loc ce strânge familia laolaltă, Elvila a relansat colțarul de bucătărie într-o gamă de modele variate.

Bucătăriile românilor sunt, cel mai adesea, încăperi ce suferă din lipsă de spațiu, iar atunci când familia este numeroasă, pot apărea mari probleme legate de cele trei mese ale zilei. Cum facem să încapă toți membrii familiei la masă? Soluția cea mai practică este colțarul de bucătărie, ce asigură până la șase locuri confortabile. Vă prezentăm câteva modele Elvila, foarte diferite ca stil de design.

Colțarul de bucătărie Korsica este cea mai modernă variantă a acestei piese de mobilă, prin prisma designului și a materialelor de lucru. Tapițeria este din imitație de piele, iar structura lemnoasă este din PAL melaminat și elemente de lemn masiv de fag.  Sunt asigurate cinci locuri pe banchetă și două locuri pe scaunele cu spătar înalt. Masa este extensibilă, iar bancheta este prevăzută pe lateral cu un dulăpior din rafturi la vedere. Şi masa, și bancheta sunt demontabile, doar scaunele sunt fixe. Colțarul Korsica este disponibil în variantă de finisaj Schoko. Se montează la domiciliul clientului.

www.elvila.ro
Colțar bucătărie KorsicaBanchetă: L218xA146xH84 cmMasă: L100/140xA100xH75 cmScaune: L55xA43xH94 cm

Colțarul de bucătărie Heidelberg de la Elvila este un mix de clasic și modern, prin designul tradițional al structurii lemnoase și aspectul contemporan al tapițeriei. Rezultă o mobilă românească cu accente minimaliste. Sunt asigurate cel puțin patru locuri pe bachetă, plus două locuri sub forma scaunelor. Masa este extensibilă, permițând folosirea ei optimă în diverse situații. Bancheta colțarului Heidelberg se compune din două băncuțe alipite, fiecare având ladă de depozitare foarte practică. Materiale de lucru: PAL melaminat și elemente din lemn masiv de fag, iar tapițeria este din stofă model Artemis. Finisajul: fag natur, pentru o atmosferă caldă, de familie modernă.

www.elvila.ro
Colțar bucătărie HeidelbergBanchetă: L 171 x A 131 x H 94 cmMasă: L 110/170 x A 70 x H 75 cmScaune: L 46,5 x A 43 x H 88,5 cm

www.elvila.ro
Colțar bucătărie Heidelberg, cu spații generoase de depozitare

Colțarul Oslo este o variantă minimalistă ca dimensiune a colțarului de bucătărie Elvila, adresându-se locuințelor cu spații foarte reduse ca suprafață, și cu maxim patru membri de familie. Se compune dintr-o băncuță cu două locuri, două scaune și o masă extensibilă. Bancheta este prevăzută cu ladă de depozitare practică, iar scaunele au spătar înalt cu design creat pe nevoia de mânuire facilă. Lada de depozitare are mecanism de ridicare a capacului, fiind, de asemenea, ușor de manevrat. Materiale de lucru: structură lemnoasă din PAL melaminat și elemente din lemn masiv de fag; tapițeria este din stofă. Finisaj: fag natur. Colțarul de bucătărie Oslo poate fi montat de personalul Elvila la domiciliul clientului sau poate fi montat chiar de client foarte simplu.

www.elvila.ro
Colțarul Oslo, ElvilaBanchetă: L92xA57xH92,5 cmMasă: L95/155xA65xH76 cmScaune: L45xA43xH96 cm

www.elvila.ro
Bancheta Oslo cu funcție depozitare

Pentru ca mobila de bucătărie să se potrivească perfect fiecărei familii, Elvila realizează aceste modele și pe comandă, în ce privește dimensiunilor și chiar culorile tapițeriei.

Publicitate
Publicitate