logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilă la comandă: cum să amenajăm holul

Cu cât e mai mic și atipic spațiul de hol al casei, cu atât mai bine! În România, producătorii de mobilă ne stau la dispoziție pentru ca noi să transformăm holul anost într-un spațiu intim și original personalizat.

mobila_de_hol-1863
Pentru hol, cea mai potrivită este mobila la comandă / Pinterest.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Noiembrie 2016

Mobila la comandă este cel mai des soluția pentru apartamentele de bloc vechi din România. Mai ales când vorbim de hol, variantele sunt nenumărate, cele mai multe fiind și perfect accesibile. Mobilă din paleți, mobilă din lemn masiv, mobilă din PAL și chiar mobila reciclată – toate reprezintă opțiuni de decorare a holului, câtă vreme sunt și personalizate, adică făcute la comandă.

Ce mobilă punem în hol
Strictul necesar constă în cuier de haine, dulap pentru încălțări și un mic spațiu de depozitare a mărunțișurilor de buzunar. Pornind de aici, putem avea în vedere și o banchetă practică pentru momentele în care ne încălțăm, un suport pentru umbrele și câteva rafturi pentru obiecte decorative.

Stil de amenajare a holului
… depinde de stilul în care amenajați toată locuința, însă holul trebuie să inspire mai mult decât orice altă încăpere senzația caldă de acasă. Personalizați-l cât de mult posibil, cu mobila la comandă! Folosiți mobila albă sau în culori deschise și pastelate în proporție de 60%, pentru că holul trebuie să pară luminos chiar și atunci când nu este, iar pentru contrastul de culoare, folosiți mici accente colorate în proporție de 10%. Restul procentului, de 40%, e asigurat de nuanțele pereților și podelei.

Mobilă pentru holuri atipice
Multe locuințe nici măcar nu au hol, ci se intră direct în living. Puteți încropi un hol, chiar în colțul lateral al ușii, oricât de înguști ar fi pereții. E nevoie de mobilă la comandă tip colțar, cu trei componente: rafturi superioare sau dulăpioare pentru obiecte decorative și depozitarea mărunțișurilor de buzunar, cuier de haine și genți, banchetă tip taburet cu lădiță pentru încălțări.

www.pinterest.com
Mobila de hol tip colțar se recomandă holurilor extrem de înguste, în unghi drept

Mobila din paleți sau lăzi de lemn
… reprezintă un adevărat trend în industria mobilei de pretutindeni. Cutiile cu rol de depozitare și aspect rustic dau holului un aer pitoresc și original, mai ales că aceste piese de mobilă pot fi personalizate la infinit sub aspectul culorilor, dimensiunilor și modului de combinare. Se pot folosi ca spații pentru încălțăminte, ca spații cu rol decorativ, ca spații de păstrat mărunțișurile de buzunar.

www.pinterest.com
Mobila din paleți sau cutii de lemn pentru hol e ieftină și are look original

www.pinterest.com
Holul e la mâna imaginației voastre

Mobila de hol reciclată
Iată o altă variantă de personalizare a holului, dar și aici e nevoie de ajutorul producătorilor de mobilă din România. Cuierele pentru haine și genți se pot aplica direct pe perete, iar o veche masă de cafea sau un bufet reciclat pot ține loc de banchetă cu sau fără spații tip pantofar. Acest gen de mobilă este cel mai accesibil ca preț și cel mai original ca design, oferind oportunități nesfârșite de personalizare prin culori, forme și aranjament.

www.pinterest.com
Orice piesă de mobilă veche poate fi recondiționată și folosită ca mobilă de hol

Apelați cu încredere la producătorii de mobilă din România, pentru că în atelierele lor veți găsi nu doar soluții de funcționalitate, ci și sursă de inspirație!

Publicitate