logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

PLUTO: scaunele de cinema ale viitorului

Antares România a dotat sala de amfiteatru a unei universități de prestigiu cu scaune pe gustul studenților - scaune de cinema. Modelul este revoluționar pentru că îmbină funcția de relaxare fizică cu funcția unui office studențesc.

antares_scaun_pluto_anfiteatru-1871
Antares România a amenajat sala de amfiteatru a Universității Tehnice din Cluj cu scaune cinema Pluto / Cinemaseating.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Noiembrie 2016

Scaunele de cinema model PLUTO reprezintă secretul unei amenajări atipice, realizată de Antares România la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Sala de amfiteatru a fost dotată cu scaune de cinema PLUTO, prevăzute cu masă rabatabilă pentru ca studenții să poată lua ușor notițe la cursuri.

Proiectul a fost realizat de Antares România în primul semestru al anului 2016, urmând ca viitoarele generații de studenți să poată studia într-un ambient plăcut, propice comunicării și educației moderne. Scaunul PLUTO este de tip cinema, oferind o poziție confortabilă a corpului și având funcția ergonomică necesară protejării coloanei vertebrală. Participarea la cursuri oricât de lungi nu mai ridică deci probleme precum disconfort fizic sau oboseală, dimpotrivă.

www.cinemaseating.ro
Scaunul de cinema Pluto are picioarele din oțel

Scaun Cinema
?????????????

Despre scaunul de cinema PLUTO
Design: clasic, ușor de adaptat sălilor mari de amfiteatru, indiferent de natura activității – săli de cinema, săli de cursuri, săli de spectacole sau săli multifuncționale. Formele sunt geometrice, rotunjite, cu efect vizual elegant. Se evită astfel marginile în unghiuri ce ar putea deranja la contact.  

Funcții: scaunul este prevăzut cu o măsuță rabatabilă, cu spațiu de depozitare în brațul drept. Şi șezutul este rabatabil, permițând deplasarea facilă de-a lungul rândurilor de scaune.

Materiale: structura și picioarele sunt din oțel vopsit în câmp electrostatic. Toate componentele metalice sunt vopsite astfel. Şezutul și spătarul au spumă poliuretanică de calitate, injecatată la rece, ceea ce duce la evitarea deformării în timp. Fața anterioară a spătarului, șezutului și brațelor este dintr-un strat de polipropilenă rezistentă la șocuri. Tapițeria este din microfibră ignifugată, rezistentă la uzură.

Dimensiuni: înălțime 96 cm, adâncime 72 cm, lățime 61 cm.
Opțiuni: tapițeria poate fi din material textil sau piele ecologică; există 32 de variante de nuanțe pentru tapițeria textilă. Brațele scaunului de cinema PLUTO pot fi realizate din Puliuretan.

www.cinemaseating.ro
Scaunul de cinema Pluto e dotat cu măsuță de scris studențească

www.cinemaseating.ro
Scaunul de cinema Pluto poate fi folosit în orice săli publice, indiferent de natura activității desfășurate

Despre Antares România
Este unul dintre cei mai mari producători de scaune ergonomice pentru birouri și spații publice din România, aparținând unui grup internațional cu filiale în Cehia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria, Serbia și Tunisia. Anul înființării: 1992.
Obiectiv: revoluționarea mobilei ergonomice, cu accent pe scaune office. Cuvinte cheie: calitate, design, funcționalitate.
Evoluție: Antares România a înregistrat în anul 2015 vânzări de circa jumătate de milion de scaune și fotolii directoriale. Antares Internațional livrează anual peste un milion de scaune office în toate colțurile lumii.

www.cinemaseating.ro
Scaunul Pluto de la Antares România are șezutul și măsuța rabatabile

Publicitate
Publicitate