PLUTO: scaunele de cinema ale viitorului

Antares România a dotat sala de amfiteatru a unei universități de prestigiu cu scaune pe gustul studenților - scaune de cinema. Modelul este revoluționar pentru că îmbină funcția de relaxare fizică cu funcția unui office studențesc.

 +6
Antares România a amenajat sala de amfiteatru a Universității Tehnice din Cluj cu scaune cinema Pluto / Cinemaseating.ro
  |  

Scaunele de cinema model PLUTO reprezintă secretul unei amenajări atipice, realizată de Antares România la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Sala de amfiteatru a fost dotată cu scaune de cinema PLUTO, prevăzute cu masă rabatabilă pentru ca studenții să poată lua ușor notițe la cursuri.

Proiectul a fost realizat de Antares România în primul semestru al anului 2016, urmând ca viitoarele generații de studenți să poată studia într-un ambient plăcut, propice comunicării și educației moderne. Scaunul PLUTO este de tip cinema, oferind o poziție confortabilă a corpului și având funcția ergonomică necesară protejării coloanei vertebrală. Participarea la cursuri oricât de lungi nu mai ridică deci probleme precum disconfort fizic sau oboseală, dimpotrivă.

 +6 www.cinemaseating.ro Scaunul de cinema Pluto are picioarele din oțel

 +6 www.cinemaseating.ro Scaunul Pluto este model de cinema, adaptat nevoilor unei săli multifuncționale

Despre scaunul de cinema PLUTO
Design: clasic, ușor de adaptat sălilor mari de amfiteatru, indiferent de natura activității - săli de cinema, săli de cursuri, săli de spectacole sau săli multifuncționale. Formele sunt geometrice, rotunjite, cu efect vizual elegant. Se evită astfel marginile în unghiuri ce ar putea deranja la contact.  


Funcții: scaunul este prevăzut cu o măsuță rabatabilă, cu spațiu de depozitare în brațul drept. Şi șezutul este rabatabil, permițând deplasarea facilă de-a lungul rândurilor de scaune.


Materiale: structura și picioarele sunt din oțel vopsit în câmp electrostatic. Toate componentele metalice sunt vopsite astfel. Şezutul și spătarul au spumă poliuretanică de calitate, injecatată la rece, ceea ce duce la evitarea deformării în timp. Fața anterioară a spătarului, șezutului și brațelor este dintr-un strat de polipropilenă rezistentă la șocuri. Tapițeria este din microfibră ignifugată, rezistentă la uzură.


Dimensiuni: înălțime 96 cm, adâncime 72 cm, lățime 61 cm.
Opțiuni: tapițeria poate fi din material textil sau piele ecologică; există 32 de variante de nuanțe pentru tapițeria textilă. Brațele scaunului de cinema PLUTO pot fi realizate din Puliuretan.

 +6 www.cinemaseating.ro Scaunul de cinema Pluto e dotat cu măsuță de scris studențească

 +6 www.cinemaseating.ro Scaunul de cinema Pluto poate fi folosit în orice săli publice, indiferent de natura activității desfășurate


Despre Antares România
Este unul dintre cei mai mari producători de scaune ergonomice pentru birouri și spații publice din România, aparținând unui grup internațional cu filiale în Cehia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria, Serbia și Tunisia. Anul înființării: 1992.
Obiectiv: revoluționarea mobilei ergonomice, cu accent pe scaune office. Cuvinte cheie: calitate, design, funcționalitate.
Evoluție: Antares România a înregistrat în anul 2015 vânzări de circa jumătate de milion de scaune și fotolii directoriale. Antares Internațional livrează anual peste un milion de scaune office în toate colțurile lumii.

 +6 www.cinemaseating.ro Scaunul Pluto de la Antares România are șezutul și măsuța rabatabile


Publicitate

Birou Opera pentru acasă

  |  

Biroul Opera, disponibil prin Casa Decor, se potrivește caselor spațioase, într-o amenajare clasică și totuși actuală. Este un birou directorial, compus din mai multe piese apte de a asigura atât atmosfera necesară lucrului, cât și discuțiilor business.

 +9 www.casadecor.ro

 +9 www.casadecor.ro

 +9 www.casadecor.ro

Biroul Opera de la Casa Decor cuprinde mai multe piese: biroul propriu-zis, confecționat din lemn masiv, în formă geometrică sobră, dar cu numeroase spații de depozitare, sub forma sertarelor și dulăpioarelor laterale; scaunul de birou ergonomic, din piele (în armonie cu detaliile ornamentale de pe partea posterioară a biroului), dotat cu picior metalic îmbrăcat în material cu aspect de lemn și deplasabil cu ajutorul sistemului de roți; biblioteca ce funcționează ca spațiu foarte generos pentru depozitarea dosarelor și actelor, dotat atât cu rafturi, cât și cu dulap cu ușă, confecționat din același material ca și biroul; măsuța de cafea, pentru întâmpinarea partenerilor de discuții într-o atmosferă inspirată de farmecul unui stil rustic adaptat spațiilor urbane.

 +9 www.casadecor.ro

 +9 www.casadecor.ro

 +9 www.casadecor.ro

Biroul Opera de la Casa Decor este ultramodern, în ciuda aspectului impozant, de piesă clasică. Dispune de camuflare a cablurilor necesare pentru echipamentul de lucru - laptop și telefon, prizele fiind și ele ascunse într-un spațiu pitulat într-unul dintre colțurile piesei de mobilier.

Biroul Opera de la Casa Decor se potrivește unor activități intelectuale, grație designului elegant și creativ, dar mai ales este ideal pentru cei care lucrează de acasă, prin prisma numeroaselor elemente de mobilier și a dimensiunilor generoase.

 +9 www.mobilacasarusu.ro

 +9 www.casadecor.ro

 


Cabinet Regallis. Sau birou de artă

Regallis nu se dezminte și continuă să ne facă viața mai frumoasă. Birourile Regallis se numesc cabinete, chiar și astăzi, prin prisma materialului de lucru, designului impunător și a detaliilor sculpturale complicate.

 +4
Cabinetul Regallis este o sursă de inspirație pentru serviciu - Regallis.ro
  |  

Colecția Cabinet de la Regallis este realizată din lemn masiv de stejar, finisat într-o nuanță lucioasă de lac ce contribuie la efectul de strălucire a încăperii. Din colecția pentru cabinet de la Regallis fac parte masa de birou, un scaun directorial și un dulap cu rol de depozitare ce poate fi folosit, conform sugestiei producătorului, ca și bar de serviciu.

Per ansamblu, colecția Cabinet de la Regallis este de inspirație barocă, cu un design impozant, demn de întâlniri de afaceri serioase. Mobilierul respectă dimensiunile necesare unui spațiu de lucru generos, ce invită la creativitate și eficacitate.

Masa de birou din colecția Cabinet Regallis este sobră, clasică și funcțională. Pe partea anterioară, masa de birou dispune de cinci sertare, unul principal și câte două laterale, ce permit păstrarea insrumentelor de scris și a accesoriilor de birou, precum și a unor acte absolut necesare lucrului zilnic.

 +4 www.regallis.ro Masa de lucru este inspirată din vechile birouri domnești - colecția Cabinet

Scaunul de birou Cabinet Regallis asigură confort prin spătarul, șezutul și mânerele căptușite cu material textil, îmbrăcate într-o stofă prețioasă, cu aspect mătăsos. Scaunul este din lemn masiv, fără moarte.

 +4 www.regallis.ro Scaun directorial Regallis - colecția Cabinet

Dulapul de birou al cabinetului Regallis reprezintă o soluție pe cât de estetică, pe atât de practică, cu dulap și sertare ca spații de depozitare multifuncționale. Modelul standard este prevăzut cu schelet pentru sticlele de vin, în cazul în care dulapul ar juca rolul unui bar office. Dar, la fel de bine, această piesă poate păstra o serie de dosare și acte necesare practicii de birou.

 +4 www.regallis.ro Dulap office, cu funcție de protocol - colecția Cabinet


Publicitate

Biroul Regal: artă și afaceri într-un singur spațiu

Iţi doreşti un birou care să spargă tiparele? Alege cabinetul de lucru Regal, o colecţie în stil clasic cu valoare de artă.

 +2
Regal este un cabinet de lucru elegant, spaţios şi foarte preţios - ca valoare şi stil » ardudana.ro
  |  

Colecţia Regal are un design absolut superb, este în măsură să te surprindă plăcut prin rafinament şi stilul clasic, bogat ornat prin sculptură manuală. Lemnul masiv este valorificat prin finisaj şi culoare .

Biroul este un loc cât se poate de personal amenajat, în care trebuie să existe cam tot ce poate fi util pentru coordonarea afacerilor de succes. Dar partea de mobilier este şi ea importantă dacă oferă un mediu cât mai destins şi plăcut. Cabinetul din colecţia Regal oferă mai mult decât inspiraţie, ea oferă soluţia spre noi realizări.

 +2 Ardudana Biroul Regal oferă suprafaţa şi condiţiile oprime pentru munca de birou » ardudana.ro


Hai să ne trântim în scaunul şefului!

Poate nu cunoaştem îndeaproape termenul de ergonomie, dar ştim cu toţii cum ar trebui să fie scaunul nostru de birou... sau al şefului. Munca la birou este mai agreabilă dacă avem parte de confort şi ergonomie.

 

 +4
Ergonomie cu spătar dublu » www.duorest.com
  |    |  English Summary

Din păcate în acest domeniu, ergonomia a devenit un termen uzat şi reinterpretat în diverse variaţii, depăşindu-şi limitele originale. Adevărul este undeva în zona cercetărilor şi testărilor care au în centru nu doar reclama şi marketingul ci mai ales credibilitatea şi reputaţia producătorului şi comerciantului. Pentru mine – şi poate pentru mulţi alţii – scaunul de birou trebuie să fie, prin definiţie, ergonomic.

De această dată am ales câteva piese de seamă de pe scena internaţională – deoarece vrând-nevrând, trebuie să admitem că, producătorii şi inovatorii care aduc contribuţii considerabile în domeniul scaunelor ergonomice sunt de peste hotare. Vă aducem însă şi puţin din gustul producţiei autohtone, deoarece din fericire există încercări de succes şi la noi în ţară.

 +4 ergohuman.com Look contemporan dar foarte confortabile » www.ergohuman.com

Scaunele Raynor Ergohuman Chairs sunt scaune ergonomice care oferă diverse ajustări şi caracteristici ale elementelor de sprijin, pe seama gusturilor şi necesităţilor utilizatorilor. Aceste scaune de succes s-au dovedit a fi îndrăgite de o mare varietate de utilizatori care îndeplinesc sarcini multiple fiind aşezaţi la un birou.

Aceste scaune combină un set de caracteristici ergonomice cu un profil contemporan, la modă, care asigură un confort extraordinar pe durată lungă. Fiind un model inovativ a gamei de scaune ergonomice, asigură suportul întregului corp şi ajustabilitate facilă pentru uzul versatil, de zi cu zi.

Sunt disponibile cu un şezut mai lat şi căptuşit cu material moale, pentru a asigura un suport mai bun pe durată lungă.

Schimbarea poziţiilor de la aplecat în spate până la poziţia dreaptă sunt facile prin sistemului de blocare în 3 poziţii.

Tapiţeria poate fi din material textil sau piele, sau o combinaţie a acestora.

Utilizatorii vor beneficia de opţiunea de reglare facilă a şezutului, care asigură un sprijin lombar constant, pe lângă uşurinţa în mişcare datorită cadrului flexibil şi a rotirii.

 +4 ergohuman.com Un moment de respiro chiar şi la birou » www.ergohuman.com

EH P-Ergohuman Plus – un scaun ergonomic cu suport pentru picioare.Materialul şezutului este dintr-o ţesătură specială Matrex, disponibilă în verde, portocaliu, alb şi negru. Scaunul este potrivit susţinerii de până la 150 kg.

 

  English Summary

The ergonomics of office chairs – can be without it?

It seems that the subject of ergonomic chairs is inexhaustible, always current, interesting and very generous. Unfortunately, ergonomics became a term over-used and reinterpreted in different variations, exceeding its original limits. The truth lies somewhere in the area of studies and tests that gravitate around credibility and reputation of producer and dealer, and tackles more than just marketing and publicity. For me – and maybe for many others – the office chair has to be intrinsically ergonomic.

The ergonomic chairs offer a variety of user-friendly adjustments in combination with supportive design features. These popular office chairs are a proven favorite for a variety of users that perform multiple tasks while seated.

This time we chose a few notable pieces from the international scene – since, like it or not, we have to admit, that those producers and innovators who bring considerable contributions to the sector of ergonomic chairs, are from other countries. We also bring you a taste of the domestic market because, luckily, there are a few successful attempts in our country, also.