logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Rustik-Art: top 5 piese de mic mobilier

Fiecare locuință e bine să se încadreze într-un anume stil de amenajare. În mediul rural, cel mai îndrăgit și potrivit este stilul rustic, constând în piese de mobilier din lemn masiv, cu design cât mai variat.

rustik_art-1875
Piese de mic mobilier create în stil rustic, de tip unicat / Rustik-Art.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Noiembrie 2016

Rustik-Art realizează mobilă pe comandă în stil rustic, oferind clienților piese pentru oricare dintre încăperile casei, dar și piese de mobilă outdoor. Pentru că anotimpul impune să stăm deocamdată în casă, ne vom concentra pe mobila rustică pentru interioare. Iată, așadar, câteva dintre cele mai creative piese de mobilier rustic, create de echipa Rustik-Art:

Cuier de perete – o piesă de mic mobilier, dar perfect funcțională și practică. Cuierul Rustik-Art are patru brațe, fiecare prevăzut cu câte două spații de agățat haine, genți și umbrele. Designul este inspirat forma și finisajul natural al lemnului.

www.rustik-art.ro
Cuierul este primul care te întâmpină acasă

Oglindă de perete – o altă creație din aceeași gamă de piese rustice de mic mobilier, în același ton cu cuierul. Oglinda este încadrată de o ramă din lemn masiv, tăiată neregular, pentru a respecta frumusețea materialului natural.

www.rustik-art.ro
Oglindă de perete, cu rol decorativ

Jilț – o piesă specifică amenajărilor interioare în stil rustic românesc. Scaunul de la Rustik-Art este robust, stabil, cu rezistență maximă la uzură în timp, iar ca și elemente de originalitate, se remarcă cele două brațe cu rol de cotiere.

www.rustik-art.ro
Scaun care, de-ar fi tapițat, ar putea trece drept fotoliu. De folosit indoor si outdoor

Comodă cu sertare – se integrează perfect în atmosfera căsuțelor de poveste din pădure, fiind o piesă de mobilă foarte practică, cu rol principal de depozitare. Cele trei sertare adânci permit păstrarea discretă a bunurilor, iar designul inspirat de naturalețea lemnului masiv creează o atmosferă caldă, primitoare.

www.rustik-art.ro
Comodă cu trei sertare, pentru dormitoare odihnitoare

Măsuță de cafea cu taburet – un set marca Rustik-Art creat pentru momente la gura sobei. Măsuța și taburetul sunt de mici dimensiuni, din lemn masiv, finisat cu lac transparent, și pot fi folosite ca piese de mic mobilier pentru adulți sau ca măsuță de colorat pentru cei mici.

www.rustik-art.ro
Măsuță și taburet, din lemn masiv de plop

Despre Rustik-Art
Atelierul se găsește în Târgu Mureș, iar piesele de mobilă sunt creații unicat, prelucrate manual din materiale de cea mai bună calitate: specii rare de plop negru, cu vârste de peste 250 de ani. Piesele de mobilă Rustik-Art sunt realizate pe comandă, personalizate în funcție de dorințele estetice ale clientului și dimensiunile încăperilor. Stil: rustic clasic și rustic modern, cu accent pe finisajul natural al lemnului, astfel că imperfecțiunile devin elemente de originalitate și unicitate pentru fiecare mobilă în parte. Cele mai multe dintre produse se execută, pe cât posibil, dintr-o singură bucată de lemn.

Rustik-Art execută la comandă mobilă rustică indoor și outdoor, pentru spații private (apartament sau casă) și locații HoReCa (pensiuni, crame, terase), de la piese de mic mobilier până la seturi complete de mobilă-corp sau decorațiuni pentru grădină.

Publicitate