logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Move Desk – birou antibacterian

Economia nu se mai poate retrage acasă, oricât s-ar agrava starea pandemiei de COVID-19. Dar pentru spațiile office există o soluție care să echilibreze un strop situația: birouri antibacteriene, adaptate timpului pe care-l trăim. De la Move Desk.

move_desk_profil-5454
Există și așa ceva: birou antibacterian/Movedesk.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Iunie 2020

Biroul H2O de la Move Desk reprezintă o piesă de mobilier cu adevărat modernă, adaptată nevoii de a derula activități office în condiții optime de sănătate. Face parte din categoria mobilierului electric și se adaptează inclusiv persoanelor cu dizabilități fizice. Cel mai important aspect ține totuși de materialul folosit pentru suprafața de lucru, material antibacterian: „În punctele strategice, cum ar fi blaturile de birou, mânerele cabinelor și mânerele pentru ajutoarele care se deplasează, a fost utilizat un compact disc HPL cu acoperire antibacteriană certificată Sanitized. Placa, pe lângă faptul că are o acoperire antibacteriană, este și impermeabilă”, se arată pe site-ul Move Desk.

www.movedesk.ro

Elementele tapițate ale biroului H2O sunt acoperite cu material de lână, ușor de întreținut și cu putere de absorbție a mirosurilor iritante.
Partea electrică e reprezentată de ramele biroului care se pot regla cu ajutorul unei aplicații speciale, astfel încât să se adapteze fiecărui utilizator în parte. Masa de lucru se ridică la înălțimea potrivită fiecăruia în funcție de sexul și înălțimea utilizatorului, în picioare sau în poziție așezată. Aceste date sunt prelucrate prin aplicație, putând fi folosite și de persoane care nu se pot deplasa decât în scaunul cu rotile.

www.movedesk.ro
www.movedesk.ro

Despre Move Desk
Cu un showroom deschis în Timișoara, Move Desk este furnizor de mobilier office și HoReCa la înalte standarde de calitate. „O selecție riguroasă vă stă la dispoziție: scaune operaționale, scaune executive, birouri electrice reglabile, mobilier lounge, mese și scaune pentru conferințe, recepții office, mobilier acustic, mobilier modular, mobilier recepție sau mobilier pentru zonele de așteptare”, se arată pe site-ul Move Desk.

Publicitate
Publicitate