logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Stil de amenajare spectaculos în magazinele Diana Șucu

Trei dintre brandurile Diana Șucu, recunoscute pentru stilul american de mobilier, s-au redeschis la finalul stării de urgență, și nu oricum. Au beneficiat de noi amenajări, menite să compenseze parcă perioada de inactivitate în magazine.

diana_sucu_Ethan_Allen2-5452
Ethan Allen, Caracole și Bernhardt au fost reamenajate postCovid-19/Selectdesign.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Iunie 2020

E vorba de cele trei showroom-uri  Ethan Allen, Caracole și Bernhardt, din Băneasa Shopping City, deținute de Diana Șucu, reamenajate spectaculos, cu ajutorul noilor colecții de mobilă, pline de piese asemenea unor mici opere de artă. Conceptul este eleganța plină de confort, tipic americană, acest stil de bogăție a detaliilor combinată cu accente de o simplitate clasică. Culorile care predomină sunt odihnitoare pentru ochi – pasteluri și nuanțe de nude tare plăcute.

„Canapele, fotolii și saltele în care te simți ca în puf, personalizate în funcție de nevoile și preferințele fiecăruia. De exemplu, în cazul canapelelor și fotoliilor clientul are posibilitatea să aleagă nu doar tapițeria, ci și finisajul lemnului și umplutura: puf, arcuri etc.”, se arată în comunicatul de presă al brandurilor Diana Șucu.

Eleganța designului e completată de calitatea materialelor folosite la care se adaugă furniruri exotice, finisaje rare și elemente de feronerie ce asigură unicitate fiecărei piese în parte.

Important: în ciuda stilului clasic american, piesele sunt adaptate nevoilor  omului modern și gadgeturilor din viața lui: „Veți rămâne fascinați de funcționalitatea mobilierului american. Poate fi vorba de o noptieră cu lumini incluse, prevăzută cu sistem de încărcare a diverselor gadget-uri, sau care dispune de un element de design pe care nu vă așteptați să-l vedeți în acest context, precum un sertar cu căptușeală din material textil”, se arată în comunicatul de presă.

Și pe lângă un stil glamour, în showroom-urile Ethan Allen, Caracole și Bernhardt vă mai așteaptă ceva: reduceri de preț de până la 40%.

www.selectdesign.ro
Stil glamour în showroom-ul Bernhardt by Diana Șucu
www.selectdesign.ro
Amenajare de dining propusă în magazinul Caracole by Diana Șucu
www.selectdesign.ro
Confort și eleganță - propunerea postCOVID-19 în magazinul de mobilă Ethan Allen

Publicitate
Publicitate