logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Notre Dame – mobilier complet pentru sala de întâlniri

Obișnuiți cu mobilierul office de la Antares, avem totuși și o surpriză din partea acestui producător, și anume o întreagă colecție de piese de mobilier ce pot completa până la ultima funcționalitate o sală de întâlnire în cadrul unui spațiu de afaceri. Vorbim despre o colecție de fotolii și canapea.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90
O colecție Antares, fabricată în România./Scaune.ro
Andreea Chiru  |  07 Februarie 2022

Colecția Notre Dame de la Antares este una variată, simplu de personalizat și care poate completa orice sală de discuții, pornind de la conceptul de living office. Mai multe modele de taburet și două modele de masă de tip mic mobilier se alătură setului de canapea și fotolii Notre Dame, oferind mai multe variante de amenajare a spațiului de birou.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Inspirate de stilul modern al amenajării birourilor, piesele colecției Notre Dame de la Antares au un design armonios și simplu, geometric aproape, oferind maximum de confort fără a-și pierde totuși aerul sobru. Fără a fi prea înalte, amplasate pe picioare cromate, fotoliul și canapeaua acestei colecții se bazează pe o structură de lemn și pe benzi elastice. Canapeaua poate fi prevăzută cu două, respectiv cu trei locuri – la alegerea clientului.

Cele două variante de taburet Notre Dame sunt o soluție de ședere pe cât de practică, pe atât de inedită, cel puțin în cazul modelului de taburet cu două locuri. Sunt ideale pentru amplasare în jurul măsuței sau în completarea setului de fotoliu și canapea; pot deveni și loc de așezat într-o sală de așteptare – ocupă puțin spațiu, dar asigură confort deplin.

Colecția Notre Dame conține și două variante de masă – diferența dintre ele ține de dimensiuni. Primul tip are blaturile în formă pătrată, al doilea model are blaturile în formă dreptunghiulară. Acest tip de masă păstrează designul curat al colecției – structură de lemn (blatul inferior), picioare cromate. Blatul de deasupra este din sticlă sablată, masa fiind suficient de rezistentă la intemperii încât să poate fi folosită și într-un spațiu outdoor.

Fiind o colecție versatilă la nivel de dimensiuni, Notre Dame a fost concepută în așa fel încât să permită clientului personalizare la nivelul culorilor și a țesăturii. Producătorul recomandă țesătura de tip piele eco – rezistentă și sobră.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90
www.scaune.ro
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

 

Publicitate
Publicitate