logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobilier meșteșugit – pentru clienți mulțumiți

Când pasiunea pentru mobilierul din lemn masiv se împletește cu nevoia unei meserii stabile, apar mici ateliere de fabricare a mobilei în care se creează piese dintre cele mai originale. Este și cazul atelierului Mobilier meșteșugit, înființat în Suceava.

mobiliermestesugit-6472
Un atelier pentru mobila de lemn./Mobiliermestesugit.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Februarie 2022

Atelierul reprezintă o structură de economie socială, deschis în cadrul Asociației Biosilva. Domeniile de activitate sunt atât producerea de mobilier, cât și restaurarea unor piese vechi. Plăcerea de a transforma lemnul într-o piesă de mobilier pe cât de frumoasă, pe atât de funcțională se reflectă în stilurile alese de meșterii atelierului: mobilă sculptată, mobilă în stil clasic, mobilă pictată.

Mobilier realizat în cadrul atelierului din Suceava

Poate fi mobilier la comandă din lemn masiv (și, mai nou, chiar din MDF – la cererea clientului), pentru oricare dintre încăperile locuinței. În portofoliul atelierului se regăsesc deja clienți mulțumiți de seturile pentru dormitor și bucătărie, create pe dimensiunile spațiului și, de regulă, în stil clasic cu unele tușe de stil rustic.

www.mobiliermestesugit.ro

În colaborare cu diferite studiouri de design, atelierul Mobilier Meșteșugit se mândrește și cu unele piese uimitor de originale prin forme și surse de inspirație. De asemenea, un domeniu de interes pentru acest mobilier îl constituie mobila pentru spațiile în aer liber, având o colecție interesantă de bănci și fotolii din lemn masiv.

Mobilier restaurat în cadrul atelierului din Suceava

Poate fi mobilier reparat sau recondiționat, indiferent că vorbim din mobilă din lemn sau de mobilă tapițată. Sunt incluse servicii de vopsire cu substanțe profesionale menite să dea pieselor o înfățișare cu totul schimbată, chiar și în cazul tapițeriei.

www.mobiliermestesugit.ro
www.mobiliermestesugit.ro

Despre atelierul Mobilier Meșteșugit din Suceava

Pe lângă varietatea serviciilor, în cadrul atelierului se mai întâmplă ceva notabil: cele mai multe dintre piese sunt executate manual, după tehnici tradiționale. „Toate produsele realizate în cadrul atelierului de mobilă poartă amprenta «Mobilier meșteșugit» deoarece sunt realizate în cea mai mare parte manual, în serii limitate sau unicat, respectând tehnicile tradiționale de prelucrare a lemnului, iar naturalețea lemnului masiv este cea care subliniază cu adevărat valoarea acestora.” – se arată pe site-ul atelierului.
 

Publicitate
Publicitate