Antares: top 3 scaune de bibliotecă

Ne plângem că lumea nu mai citește, că sunt bibliotecile goale, că nu mai există interes și atracție pentru sălile de studiu. Ei bine, Antares vine cu o soluție, și anume mobilier care să facă șederea la bibliotecă cu adevărat plăcută.

 +4
 MagMob
Mobilier prietenos cu... cititorii / Scaune.ro
  |  

Antares sunt specialiști în arta relaxării atunci când vine vorba despre mobilierul pentru spații office și spații publice de așteptare. De curând, pe site-ul lor au fost adăugate noi secțiuni de mobilier dedicat în mod special sălilor pentru public. Printre acestea, și sălile de lectură ale bibliotecilor. Iată trei modele de scaune care transformă petrecerea timpului cu o carte în mână în clipe de desfătare pentru suflet și trup:


Scaunul Ama de la Antares – forme rotunjite, șezut încăpător, spătar suplu, materiale prietenoase cu mediul. Țesătura este din eco lână care nu provoacă alergii, nici mâncărimi, și este mai rezistentă în timp decât lâna naturală. Modelul Ama este disponibil în 13 variante cromatice. Piciorul metalic este rotativ.

 +4 www.scaune.ro Antares - Ama
Scaunul Soft de la Antares – creat special pentru relaxare fizică, cu un design ce încurajează o poziție destinsă a coloanei vertebrale. Designul este suplu, ușor de încadrat într-o sală de bibliotecă în care accentul trebuie să cadă pe cărți, nu pe masivitatea mobilei. Picioarele sunt metalice. Țesătura este din eco lână, în două variante de culoare.

 +4 www.scaune.ro Antares - Soft
Scaunul Ako de la Antares – ultramodern și minimalist, îmbină nevoia de relaxare cu funcțiile unui adevărat birou, având incluse porturi USB și AC. Tapițeria poate fi aleasă dintre mai multe variante, și anume piele soft, eco piele și textile din gama Anjou, o combinație de poliester și bumbac.

 +4 www.scaune.ro Antares - Ako


Hexa: ideal pentru biroul adolescentului

Camera copilului / adolescentului este una dintre marile provocări ale amenajării casei, pentru că de regulă este camera cea mai mică, dar cu cele mai multe pretenții în ce privește funcțiile. Cel mic are nevoie de mobilă pentru lecții, dar și de mobilă pentru socializare.

 +3
 MagMob
Soluție pentru camera celui mic
  |  

Italienii au găsit soluția: o masă spațioasă, creată din mai multe elemente, ce pot juca rol de mobilă office, dar și mobilă pentru activități plăcute în grup. Poartă numele Hexa și aparține designerului Bernard Vuarnesson. Masa Hexa dispune de șase sertare secrete, care, deschise deodată sau pe rând, permit folosirea acestei piese de mobilier în mai multe scopuri. Sertarele pot deveni spații de făcut lecțiile, masă de desenat, spațiu de jucat jocuri de societate sau chiar măsuță de luat o gustare.


Masa Hexa se poate folosi în camera adolescentului, ca masă / birou, ocupând, în poziție închisă, foarte puțin spațiu. Ca materiale, este creată din lemn masiv, iar finisajul vine într-o gamă foarte variată de nuanțe și culori; fiecare sertar poate fi marcat printr-un alt finisaj, pornind de la cromatică până la aspect de lemn sau suprafață laminată. Ca stil, masa Hexa este o apariție ce se încadrează curentului modernist prin funcții și celui clasic, prin design.

 +3 www.resourcefurniture.com Se potrivește atât într-un spațiu cu jucării, cât și ca piesă sobră

 +3 www.resourcefurniture.com Finisajul este disponibil intr-o varietate impresionanta de culori si suprafete


iSaloni 2017: cele mai ciudate scaune

La Milano nu este vorba numai despre design sofisticat și eleganță prețioasă. Este vorba și de design atipic care pe unii îi inspiră la un stil de amenajare pretențios și futurist, pe când altora le stârnește zâmbete distrate.

 +6
Magmob la iSaloni 2017. Trend: scaunele atipice!
  |  

A fost nebunie la iSaloni 2017; Magmob a participat prin persoana redactorului-șef Imre Zilahi, cu ajutorul căruia vă arătăm acum aceste produse. Dacă a fost vorba despre o anumită piesă-vedetă de mobilier la Milano, atunci anul acesta în prim-plan s-a aflat scaunul! Scaunul de birou, scaunul pentru relaxare, scaunul în toate formele lui de reprezentare în încăperile private și publice.


Trend: scaunul tapițat. Tendințe: design atipic. Caracteristici: materiale folosite cu zgârcenie, în comparație cu lăcomia formelor – cât mai ciudate, cât mai ample, cât mai ieșite din tipare. Greu de spus dacă vom revedea aceste modele de scaune prin locuințele oamenilor cu stil, dar cu siguranță le vom revedea pe catwalk-urile revistelor de profil ale industriei mobilei și designului internațional. Fără prea multe prezentări – căci vorba lungă, sărăcia omului – enjoy!

 +6 www.magmob.ro iSaloni 2017

 +6 www.magmob.ro iSaloni 2017

 +6 www.magmob.ro iSaloni 2017

 +6 www.magmob.ro iSaloni 2017

 +6 www.magmob.ro iSaloni 2017


Scaune de birou COLORATE

Din când în când, e bine să cumpărăm mobilă și în funcție de culori. Biroul de acasă, spre exemplu, este un spațiu ce trebuie să inspire creativitate și optimism. Soluție: mobilier colorat. Iar cele mai pozitive culori sunt galben și portocaliu.

 +5
Birou atipic, colorat / Pinterest.com
  |  

Am dat o raită prin magazinele producătorilor de mobilă din România și am găsit ceea ce căutam: scaune de birou capabile să înveselească atmosfera camerei pentru studiu. Într-un birou, pata de culoare e bine să se reflecte în scaunul de lucru, nu în masă sau dulapuri. Așa că iată ce noutăți vă propunem:

Scaun birou SYN 1340 de la Antares
Are o combinație cromatică plăcută ochiului și practică atunci când vine vorba despre întreținere. Este un scaun ergonomic, dotat cu role din nylon, brațe și bază metalică cromată. Poate suporta o greutate de până la 120 kg și dispune de mecanism asincron.

 +5 www.scaune.ro Model SYN 1340 de la Antares

Scaun birou Traffic Art Executive de la Traffic Chairs
Un scaun ce aparține unei colecții limitate, cu un design modern, în care se regăsesc combinate mai multe culori vesele: portocaliu, galben și verde. Şezutul și spatele sunt din material textil, iar spatele acestui scaun este din plasă neagră. Brațele metalice pot fi îmbrăcate (la cererea clientului) în piele. Este reglabil pe înălțime și are dispozitive de rotire și lăsare pe spate.

 +5 www.scauneergonomice.ro Traffic Art Executive

Scaun de birou Intrata de la Hansen
Iată un scaun ergonomic, cu șezut și spătar îmbrăcate în material textil de culoare galbenă, solară. Este pata de culoare necesară în orice birou, ușor de integrat unui stil de mobilier modern, ergonomic, de culori închise sau deschise. Spătarul are cinci poziții disponibile prin blocare, iar ajustarea balansului se face în funcție de greutatea proprietarului. Brațele se pot ajusta și ele pe înălțime. E prevăzut cu rotile, pentru o deplasare foarte simplă.

 +5 www.hansen.ro Scaun Intrata

Scaun Amos de la Somproduct
Acest scaun de birou este un model ultra-modern, într-o combinație de culori optimiste: portocaliu și negru. Tapițeria este din piele ecologică sau material textil - la alegerea clientului. Reglabil pe înălțime, scaunul Amos se încadrează la categoria mobilierului de de birou ergonomic. Brațele metalice au cotiere din piele, pentru sprijinirea brațelor, iar piciorul metalic este prevăzut cu rotile pentru o deplasare facilă.

 +5 www.somproduct.ro Scaun Amos de la Somproduct

Care e preferatul vostru?


Altwork Station - biroul viitorului

Anunțat încă din anul 2015 drept biroul viitorului, Altwork Station este, după cum îi spune și numele, o adevărată stație de lucru, combinând biroul pentru laptop cu un scaun minune ce permite munca din orice poziție.

 +4
Altwork Station, o stație de lucru din viitor - Altwork.com
  |  

Altwork Station urmează să ajungă pe piață în septembrie 2016, dar este deja cunoscut printre consumatorii de mobilă deșteaptă. Această stație de lucru se potrivește desfășurării jobului de oriunde, de acasă sau de la birou, și are în dotare o serie de accesorii ce permit asumarea unor poziții sănătoase pentru coloană.

Altwork Station dispune de patru poziții de lucru ale scaunului și suportului pentru laptop, astfel încât statutul la birou ore în șir nu mai este o activitate nocivă pentru sănătate. Te poți întinde pe spate și lucra - biroul se configurează de așa manieră încât permite lucrul poziția culcat.

 +4 www.altwork.com Altwork Station - poziție clasică

Altwork Station funcționează astfel inclusiv ca și pat; vrei să tragi un pui de somn, nu trebuie decât să închizi ochii! Monitoarele și tastatura se amplasează pe brațele metalice ale scaunului Altwork Station, iar mouse-ul se fixează cu ajutorul unor magneți. Există, evident, și poziția șezândă tradițională, de masă obișnuită cu scaun de birou - pentru cei care preferă lucrurile de tip conservator.

 +4 www.altwork.com Altwork Station: poziție pentru pauza de după masă

Estetic, biroul Altwork Station este disponibil în 540 de modele de culori și finisaje, pe măsura preferințelor clientului. Mai multe detalii despre Altwork Station găsiți în paginile numărului 3 al revistei noastre Magazinul Mobilei.

 +4 www.altwork.com Altwork Station: poziție relaxantă pentru o muncă plăcută