logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Antares: top 3 scaune de bibliotecă

Ne plângem că lumea nu mai citește, că sunt bibliotecile goale, că nu mai există interes și atracție pentru sălile de studiu. Ei bine, Antares vine cu o soluție, și anume mobilier care să facă șederea la bibliotecă cu adevărat plăcută.

www.scaune.ro
Mobilier prietenos cu... cititorii / Scaune.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Mai 2017

Antares sunt specialiști în arta relaxării atunci când vine vorba despre mobilierul pentru spații office și spații publice de așteptare. De curând, pe site-ul lor au fost adăugate noi secțiuni de mobilier dedicat în mod special sălilor pentru public. Printre acestea, și sălile de lectură ale bibliotecilor. Iată trei modele de scaune care transformă petrecerea timpului cu o carte în mână în clipe de desfătare pentru suflet și trup:

Scaunul Ama de la Antares – forme rotunjite, șezut încăpător, spătar suplu, materiale prietenoase cu mediul. Țesătura este din eco lână care nu provoacă alergii, nici mâncărimi, și este mai rezistentă în timp decât lâna naturală. Modelul Ama este disponibil în 13 variante cromatice. Piciorul metalic este rotativ.

www.scaune.ro
Antares - Ama

Scaunul Soft de la Antares – creat special pentru relaxare fizică, cu un design ce încurajează o poziție destinsă a coloanei vertebrale. Designul este suplu, ușor de încadrat într-o sală de bibliotecă în care accentul trebuie să cadă pe cărți, nu pe masivitatea mobilei. Picioarele sunt metalice. Țesătura este din eco lână, în două variante de culoare.

www.scaune.ro
Antares - Soft

Scaunul Ako de la Antares – ultramodern și minimalist, îmbină nevoia de relaxare cu funcțiile unui adevărat birou, având incluse porturi USB și AC. Tapițeria poate fi aleasă dintre mai multe variante, și anume piele soft, eco piele și textile din gama Anjou, o combinație de poliester și bumbac.

www.scaune.ro
Antares - Ako