logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Delta Studio – colecții smart de design interior

Delta Studio a lansat săptămâna trecută cele mai noi colecții Porcelanosa și Poliform, dedicate caselor inteligente. Evenimentul a fost unul de amploare, cu participarea a peste 350 de specialiști din domeniul designului interior.

www.deltastudio.ro
Deltastudio.ro - colecții smart pentru case pe măsură
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Mai 2017

Lansarea din cadrul showroom-ului Delta Studio a fost dedicată designului smart, pornind de la convingerea că industria producătorilor de mobilă evoluează în direcția integrării tehnologiei de top în interioare inteligente. Acesta este trendul anului 2017, iar evenimentul din cadrul Delta Studio a pus accentul pe cele mai avansate soluții din domeniu: mobilier italian Poliform, cu detalii finisate până la perfecțiune și colecții semnate de designeri renumiți mondial, completat cu noul televizor LG OLED 4K și sisteme smart de la All View; noi plăci ceramice de la Porcelanosa și Venis, în finisaje inovatoare ce redau cu fidelitate materiale existente în natură; colecții de gresie supradimensionată de la Kerama Marazzi; sisteme smart home și gadgeturi ce adaptează instantaneu casa la nevoile utilizatorilor; obiecte de design smart create de designeri români, selectați în urma unui Call for Designers lansat de Delta Studio în luna martie.

Invitatul special al serii, Marco Zotti, reprezentant Poliform, a definit locuința contemporană drept cea în care piesele de mobilier sunt create după un design original, actual, dincolo de tendințele schimbătoare ale vremii.  Noile ambiente Poliform din showroom-ul Delta Studio includ: mobilierul de bucătărie My Planet, accesorizat cu cel mai nou sistem Franke, mobilierul pentru living QUID, dressing-ul Fitted, patul Rever, noptierele Onda și fotoliul Mad King, creat de renumitul Marcel Wanders.

Cele mai noi produse lansate de PORCELANOSA Grupo la târgurile internaționale sunt acum expuse în showroom-ul principal Delta Studio. Noi colecții de parchet ceramic, inspirate de țările nordice, gresie inspirată de frumusețea lemnului lucrat artizanal, completate de mobilier, baterii, obiecte sanitare și accesorii de la Gama Decor și Noken, branduri renumite prin designul atent studiat, ce transformă baia într-un spațiu unic.
Evenimentul Delta Studio a fost prezentat de George Buhnici.

www.deltastudio.ro

www.deltastudio.ro

www.deltastudio.ro