logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilă românească… interactivă

Există în România câțiva producători de mobilier care duc interacțiunea cu clientul cât de departe se poate. Adică pun la dispoziția cumpărătorului o piesă de mobilier standard și o serie întreagă de opțiuni din care acesta să aleagă.

www.photoliu.com
Un singur fotoliu, nenumărate posibilități de personalizare - Photoliu.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Mai 2017

Brandul Photoliu este unul dintre acești producători de mobilă din România. Clienții intră pe pagina online a producătorului, caută printre produsele de vânzare – scaune, fotolii sau canapele, aleg un model în funcție de stilul preferat și de aici începe partea cea mai frumoasă. Adică începe personalizarea piesei de mobilier, astfel încât clientul nu mai pierde timpul în showroom scotocind printre modele de țesătură și material, ci le alege acasă, în tihnă.

Să luăm un exemplu de la Photoliu: alegem un fotoliu stil minimalist, de statură medie, cu șezut rotunjit și spătar. Modelul standard e în culoare albă pentru ambele componente. Dar dacă accesăm pagina Simulator, Photoliu ne pune la dispoziție zeci de modele de țesătură și culori pentru spătar și șezut. Se pot combina într-o multitudine de feluri, astfel încât fiecare client să aibă acasă un fotoliu unicat, pe cât de diferit de altele, pe atât de adaptat personalității sale. Încercați aici!

www.photoliu.com

www.photoliu.com

www.photoliu.com

www.photoliu.com

www.photoliu.com

Pe lângă cei de la Photoliu, ar mai fi Mobila Dalin ce oferă cumpărătorilor aceeași opțiune de personalizare online a pieselor de mobilă. Acest simulator înlesnește procesul de vânzare a pieselor de mobilier personalizate și putem spune că ridică industria producătorilor de mobilă la nivel de… mobilă interactivă.

Publicitate