logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Biroul anului 2020 – trenduri

Anul 2020 se apropie, iar trendurile de amenajare au fost deja anunțate. În ce privește spațiile de lucru, nu sunt noutăți foarte mari, dar - în premieră! – nu va mai fi vorba de ce e la modă, ci de cei care lucrează în aceste spații.

office-4789
Ce ne așteaptă la birou din 2020/Bureauone.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Decembrie 2019

Mai clar, trendul principal nu mai e legat neapărat de culori anume, de design șic, ci e legat de nevoile angajaților. Orice amenajare a unui birou specific anului 2020 va trebui să pornească nu de la ce decide elita designerilor de interioare, ci de la angajat și de la rigorile muncii pe care el o prestează.

În primul rând, se dezvoltă și mai puternic conceptul de birou multifuncțional, unde majoritatea angajaților să-și desfășoare activitatea la comun. Dispar birourile separate prin pereți, dispar sălile de conferință, dispar spațiile de relaxare sau sălile de masă – totul se mută în spațiul deschis al biroului. Vor fi păstrate toate aceste funcționalități, dar separarea lor se va face prin intermediul mobilierului.

www.workspace48.com

O mare schimbare va aduce anul 2020 în ce privește cromatica mobilierului office. Se remarcă o reîntoarcere către stilul clasic, tradițional. Se va purta mobilier de culoare închisă, preferabil din lemn de diferite esențe. Finisajul va contribui la „întunecarea” mobilierului de birou în 2020 – adio, pasteluri, nuanțe luminoase sau prea colorate! Ca pată de culoare, vor fi preferate plantele verzi, naturale, de integrat strategic mobilierului.

Mobilierul va trebui adaptat și mai mult la nevoile tehnologice ale angajatului modern. Se preferă ca mesele, chiar scaunele, canapelele, birourile în sine să fie dotate cu suporturi USB, transformându-se în adevărate stații de lucru ale viitorului.
Pe scurt, deocamdată acestea sunt trendurile anului 2020 pentru birouri. Sperăm că v-am inspirat!

www.bestar.com

Publicitate
Publicitate