Biroul din… pat. Trei modele la modă

Știi zicala „Pentru suma asta, nici nu mă dau jos din pat”? De acum nu mai e nevoie să te dai jos din pat pentru nicio sumă din lume. Asta dacă munca ta e una de făcut la calculator. În Occident, vechea măsuță pentru un mic-dejun la pat s-a transformat în altceva – în biroul ideal.

 +4
Un nou tip de mobilier office pentru cei ce lucrează nu doar de acasă, ci din... pat/Walmart.com
  |  

Iată câteva dintre cele mai de succes modele de birouri pentru pat, pe care le poți comanda chiar și în România:
360-degree Laptop Desk /Walmart.com

 +4 www.walmart.com
Foarte popular în America este acest model multifuncțional de măsuță office. Are toate calitățile nevoilor contemporane: picioarele sunt pliabile și ajustabile pe diverse înălțimi, are un unghi de reglare de 360 grade, și este unul dintre modelele cele mai flexibile de pe piață. Îl folosești ca birou pentru laptop sau ca masă de scris. Cântărește puțin, fiind dintr-un material plastic de culoare neagră. Evident, blatul de lucru are spații decupate pentru aerisirea laptopului, iar pe lateral există o poliță pentru cana de cafea și alte accesorii office.


e-Table Bed de la CrazyMart /Crazymart.lk

 +4 www.crazymart.lk

Acest model de măsuță de lucru în pat are un design ceva mai modern, datorită materialului – polimer, de culoare argintie. Este un produs ce cântărește puțin, dar suportă greutate de până la 25 de kg. Dispune de picioare ajustabile ca înălțime și, evident, nu îi lipsesc fantele contra supraîncălzirii laptopului. Alte avantaje: spațiu pentru mouse și pixuri, loc de ținut cana de cafea. Ideal de folosit atât în pat, cât și în mașină. Fiind pliabil, atunci când nu-l folosești ocupă foarte puțin loc – ține-l cel mai simplu în geanta de laptop!


Sofia and Sam Multi Tasking Lap Desk /Amazon.com

 +4 www.amazon.com
Din categoria birourilor portabile face parte acest model ultrapractic și modern. Aspectul este stilat, contemporan, minimalist, fiind acel tip de birou portabil de folosit când stai în pat, rezemat comod de tăblia patului sau atunci când stai pe canapea. În dotările sale intră o lampă de birou cu USB, detașabilă, iar blatul de lucru are spații separate pentru monitor și tastatură. E prevăzut cu un suport moale pentru sprijinirea încheieturii mâinii. Dimensiunile reduse îl recomandă inclusiv pentru călătorii.


Brado Contract – cele mai colorate scaune profesionale!

Dacă tot e ger afară și albul zăpezii a devenit culoarea dominantă, ne-am gândit să vă colorăm puțin această zi cu o veste din industria producătorilor de mobilă din România. Cei de la Antares au pus pe piață o colecție inedită de scaune în nuanțe care binedispun.

 +4
Culoare, ergonomie, indoor&outdoor/Scaune.ro
  |  

Pe finalul anului 2017, Antares a lansat în România cele mai noi modele de scaune ale colecției Brado Contract. Aceste scaune sunt în pas cu tendințele din designul actual! Vorbim de scaune pentru spații HoReCa indoor și outdoor, pline de culoare (variante vesele, pastelate și care emană relaxare), cu picioare fixe metalice sau din lemn, încrucișate sau separate. Pentru spațiile și activitățile office, scaunele Brado Contract sunt prevăzute cu picioare cu rotile și chiar cu o măsuță rabatabilă.

 +4 www.scaune.ro

 +4 www.scaune.ro

 +4 www.scaune.ro
 Scaunele Brado Contract de la Antares dispun și de dotări suplimentare la alegerea clientului, adică modele cu brațe sau modele fără brațe. Spătarul scaunului din colecția Brado Contract este înclinat pe criterii ergonomice, iar designul îmbină delicatețea și aparenta fragilitate cu nevoia de confort chiar și în aer liber. Culorile disponibile sunt într-o varietate foarte mare, iar dominante sunt nuanțele exotice: citric, icesurf, mustard, piersică, coral bay etc. Pont: un astfel de scaun colorat se potrivește în special în sălile publice, având darul de a face așteptarea ceva mai... plăcută.


Blanca office – ergonomie și performanță

Orele lungi pe care le petrecem la birou se întorc împotriva noastră, prin dureri de spate, poziție incorectă a coloanei vertebrale, disconfort la nivelul gâtului. Cum facem să împăcăm totuși nevoia de a munci cu sănătatea? Antares are răspunsul.

 +3
Blanca - scaun office ce ajută la creșterea performanței profesionale / Scaune.ro
  |  

Antares oferă birourilor din România un nou scaun ergonomic, ușor de integrat atât atmosferei de lucru oficiale dintr-o companie, cât și atmosferei creative, specifice joburilor de acasă – modelul Blanca. Designul sculptat, calitățile ergonomice și combinația cromatică de bun gust fac din scaunul Blanca o piesă de mobilier modern foarte la modă.


Combinația de culori alb/negru/gri (brațe/spătar/șezut) odihnește ochiul și este mai puțin întâlnită în birourile fie prea sobre, fie prea colorate din România. Deci iată și o noutate estetică, binevenită! Piciorul scaunul de birou Blanca de la Antares este rotativ, prevăzut cu roți gumate, pentru o alunecare ușoară și care să nu zgârie podeaua, iar spătarul și șezutul au mecanism special ce permite blocarea într-o anumită poziție. Scaunul Blanca de la Antares este deci ușor de integrat oricărui stil de amenajare interioară și oricui dorește să petreacă ore de muncă fără dureri de spate.

 +3 www.scaune.ro

 +3 www.scaune.ro


Malcew – birouri de... vacanță

Dymitr Malcew este unul dintre cei mai ambițioși designeri ai prezentului, cu ambiția de a reinventa mobilierul pentru spațiile office. În primul rând se reinventează obiectivul – accentul se mută pe confortul psihic al angajatului.

 +6
Dymitr Malcew rescrie noțiunea de mobilier office / Malcew.com
  |  

Iată câteva modele de mobilier office menite să schimbe decisiv atmosfera de lucru și stilul de amenajare al spațiilor din companii, încurajând munca creativă, susținută de apropierea de natură:


Căsuța din copac – o structură modulară inspirată de forma căsuțelor construite în copaci, pornind de la aceeași nevoie de relaxare și discreție a oamenilor. Arată ca una dintre acele căsuțe simple, construite pentru păsări. Acest gen de mobilier are o structură lemnoasă pe dinafară, dar cu interiorul tapițat în diverse culori. Dincolo de funcția de confort fizic, tapițeria asigură izolare fonică, astfel că acest gen de mobilier se recomandă spațiilor pentru convorbiri telefonice, discuțiilor de afaceri, lucrului individual. Există varianta cu fotolii și măsuță inclusă – de folosit în echipă, și varianta pentru o singură persoană – cu mai multe taburete modulare, de folosit ca fotoliu sau șezlong.

 +6 www.malcew.com Malcew - Tree House

 +6 www.malcew.com Tree House - cu taburete modulare

 +6 www.malcew.com Tree House - pentru discuții office
Căsuța de pe plajă – o reinterpretare a modelului de mai sus, dar cu un plus de discreție și intimitate. Acest model al designerului Dymitr Malcew are forma inspirată de balansoarele masive în care ne legănăm pe plajă, fiind mobilate cu câte trei taburete și spătar, cu funcție de absorbție fonică inclusă. Structura este pe roți, permițând mutarea dintr-un colț în altul al biroului si încurajând astfel birourile de tip open-space.

 +6 www.malcew.com Malcew - Beach House

 +6 www.malcew.com Beach House - varianta pentru discuții
Dymitr Malcew este de meserie arhitect și trăiește în prezent în Singapore.
 


Antares: top 3 scaune de bibliotecă

Ne plângem că lumea nu mai citește, că sunt bibliotecile goale, că nu mai există interes și atracție pentru sălile de studiu. Ei bine, Antares vine cu o soluție, și anume mobilier care să facă șederea la bibliotecă cu adevărat plăcută.

 +4
 MagMob
Mobilier prietenos cu... cititorii / Scaune.ro
  |  

Antares sunt specialiști în arta relaxării atunci când vine vorba despre mobilierul pentru spații office și spații publice de așteptare. De curând, pe site-ul lor au fost adăugate noi secțiuni de mobilier dedicat în mod special sălilor pentru public. Printre acestea, și sălile de lectură ale bibliotecilor. Iată trei modele de scaune care transformă petrecerea timpului cu o carte în mână în clipe de desfătare pentru suflet și trup:


Scaunul Ama de la Antares – forme rotunjite, șezut încăpător, spătar suplu, materiale prietenoase cu mediul. Țesătura este din eco lână care nu provoacă alergii, nici mâncărimi, și este mai rezistentă în timp decât lâna naturală. Modelul Ama este disponibil în 13 variante cromatice. Piciorul metalic este rotativ.

 +4 www.scaune.ro Antares - Ama
Scaunul Soft de la Antares – creat special pentru relaxare fizică, cu un design ce încurajează o poziție destinsă a coloanei vertebrale. Designul este suplu, ușor de încadrat într-o sală de bibliotecă în care accentul trebuie să cadă pe cărți, nu pe masivitatea mobilei. Picioarele sunt metalice. Țesătura este din eco lână, în două variante de culoare.

 +4 www.scaune.ro Antares - Soft
Scaunul Ako de la Antares – ultramodern și minimalist, îmbină nevoia de relaxare cu funcțiile unui adevărat birou, având incluse porturi USB și AC. Tapițeria poate fi aleasă dintre mai multe variante, și anume piele soft, eco piele și textile din gama Anjou, o combinație de poliester și bumbac.

 +4 www.scaune.ro Antares - Ako